NIEUWSSamsung

Samsung Portable DVD

Redactie HiFi.nl | 18 november 2005 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Dvd`s bekijken, wordt steeds leuker. Samsung introduceert binnenkort de DVD L70 en DVD L75. Deze draagbare dvd-spelers beschikken beide over twee aansluitmogelijkheden voor koptelefoons. Bovendien kan de gebruiker met de DVD L75 maar liefst 4,5 uur lang genieten van de leukste dvd`s, overal waar hij wil.

De DVD L70 beschikt over een batterij-inhoud van 2,5 uur. Met de nieuwste draagbare dvd-spelers van Samsung kunnen twee personen tegelijkertijd kijken en luisteren naar dezelfde dvd, in hun eigen omgeving. Dat maakt het gebruik van de dvd-speler niet alleen leuker maar ook veel gezelliger, zeker voor onderweg.

Samsung DVD L70

De gebruiker kan niet alleen samen met iemand anders genieten van de leukste films en muziek, maar uiteraard ook kijken en luisteren waar hij maar wil, dus op de locatie die hij zelf uitkiest en die misschien wel past bij de sfeer van de beelden.

De nieuwe, draagbare dvd-spelers van Samsung beschikken over een TFT/LCD-scherm van 7 inch en zijn zeer compact. Beide hebben een afmeting van 28,5 x 200 x 140 mm en zijn met hun 600 gram afzonderlijk zeer licht in gewicht, waardoor ze ook nog eens gemakkelijk mee te nemen zijn.

Samsung DVD L70

De 96kHz sampling-frequentie en de 24-bits DAC audio-resolutie met 3D sound zorgen bovendien voor een perfect geluid, op ieder moment en op elke locatie.

 

Beschikbaarheid:
Beide spelers zijn vanaf september in Nederland beschikbaar.

Prijs:
De verkoopadviesprijs van de draagbare dvd-spelers bedraagt respectievelijk 259 euro en 299 euro inclusief B.T.W.


EDITORS' CHOICE