NIEUWSB&W

Faroudja bij Viertron

Redactie HiFi.nl | 14 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Meridian Audio Limited, de internationaal befaamde fabrikant van luxe lifestyle audio- en videocomponenten en systemen, heeft in een persbericht laten weten dat Viertron BV naast het reeds bestaande distributeurschap voor Nederland tevens de distributie van Meridian en Faroudja gaat verzorgen voor België en Luxemburg.

Faroudja Dila1080

Viertron BV is in 1977 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de distributie van zorgvuldig geselecteerde topkwaliteit home enterntainment producten van Britse makelij. Viertron BV heeft door de gehele Benelux zeer enthousiaste, vakbekwame dealers die allen dezelfde passie delen: het leveren en installeren van de hoogste beeld- en geluidskwaliteit.

“Wij zijn in het bijzonder te spreken over de wijze waarop Viertron BV onze producten op de Nederlandse markt heeft weten te positioneren”, aldus Ron Turpie –General Sales Manager van Meridian. “Wij zijn ervan overtuigd dat Viertron over veruit de beste papieren beschikt om naast Meridian producten ook de nieuwe Faroudja video processors en projectoren in de gehele regio te vertegenwoordigen. Momenteel beschouwen wij de Europese markt als zeer belangrijk en de verdere verbintenis met Viertron BV stelt ons in de mogelijkheid om deze zeer belangrijke markt zo effectief mogelijk te bedienen”, concludeert Turpie.

De benoeming van Viertron BV tot importeur van Meridian en Faroudja voor de gehele Benelux is per direct effectief.

MERK

EDITORS' CHOICE