NIEUWS

Nieuwe Havoned showroom


Redactie HiFi.nl | 04 november 2005

(ingezonden mededeling)

Havoned voorop in presentatie - Nog meer overzicht in de grootste showroom
 
Havoned in Putten heeft onlangs de showroom ingrijpend vernieuwd. Het resultaat: een nóg overzichtelijkere presentatie van het complete assortiment audio- en video (AV) meubelen, ophangsystemen en projectieschermen. Naast detaillisten zijn nu ook consumenten van harte welkom in de grootste showroom voor AV-meubelen, ophangsystemen en projectieschermen in de Benelux.

Nieuwe showroom Havoned
De LiKo hoek

In het uitgebreide programma van Havoned staan merken als Aldenkamp, Dagetti, Li Ko Design, Cube Design en Sonus (AV-meubelen), Projecta (projectieschermen), Vogel’s (AV-ophangsystemen) en Soundex (AV-accessoires). De showroom van 700 m2 biedt de bezoeker een overzicht van onder meer 200 verschillende AV-meubelen. Er is een duidelijke onderverdeling gemaakt zowel naar merk als naar materiaalgebruik (glas, aluminium, hout of staal). De speciale ruimte voor het bezichtigen en uitproberen van de volledige collectie Vogel’s AV-ophangsystemen waaronder de nieuwe 6000-serie mag gerust uniek genoemd worden, evenals de speciale demonstratieruimte voor Projecta projectieschermen.

Nieuwe showroom Havoned
Projecta bij Havoned

VIP-bezoeken

Consumenten kunnen nu ook zelfstandig of samen met hun detaillist naar de showroom in Putten komen voor een persoonlijk advies en een totaaloverzicht van het complete assortiment van Havoned. De showroom fungeert als verlengstuk van de winkelvloer waar de detaillist slechts een selectie uit het totaalassortiment van Havoned kan plaatsen. Speciale VIP-toegangskaarten voor de showroom zijn verkrijgbaar bij de detaillist.

Nieuwe showroom Havoned
Serge, de gastheer van de showroom

De showroom is geopend zowel op werkdagen als op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Wie alvast een virtueel kijkje wil nemen in de grootste showroom voor audio- en videomeubelen, ophangsystemen en projectieschermen in de Benelux, surft naar www.havoned.nl.

EDITORS' CHOICE