NIEUWSPiega

Piega introduceert TS-serie

Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2005 | Piega

(ingezonden mededeling)

De zeer succesvolle Piega S-serie wordt afgelost door de nieuwe TS-serie. De belangrijkste uiterlijke verschillen met de S-serie zijn de gewijzigde kastvorm en de stabielere voet. Onderhuids zijn echter de belangrijkste wijzigingen te vinden. De TS serie bestaat uit drie modellen.

TS 3   Satelliet  luidspreker
De nieuwe satellietluidspreker zet de norm in zijn klasse. Dankzij de unieke MDS®-technologie (Maximum Displacement Suspension) van het nieuwe baschassis presteert deze kleine luidspreker veel beter dan vergelijkbare luidsprekers. In combinatie met de nauwkeurig afgewerkte aluminiumbehuizing, neodymium koepel en de met precisie ontworpen kruisfrequentie, kan deze luidspreker zeer goed worden gebruikt als stand-alone muzieksysteem, ondanks de bescheiden afmetingen. In grotere ruimten kan de TS 3 natuurlijk samen met een subwoofer worden gebruikt. De behuizing toont met haar moderne lijnen het verschil tussen esthetisch en professioneel design, waarin ook alle akoestische aspecten zijn verwerkt.

Piega TS-serie

TS 4 C  Center luidspreker
Met de handige TS 4 C-centerluidspreker kunt u een home cinema-systeem creëren met een echt livekarakter. Deze luidspreker heeft hetzelfde indrukwekkende design als de nieuwe TS-serie. Dankzij de symmetrische uitzendeigenschappen kan de TS 4 C uitstekend als achterste luidspreker worden gebruikt.

Piega TS-serie

TS 5    2 weg luidspreker
Dit is de slanke kolomluidspreker die componenten bevat voor dubbele bas met MDS® -technologie en hetzelfde speciale design heeft als de kleine TS 3. Voor een luidspreker met zo’n sierlijk uiterlijk biedt de TS 5 een verbazingwekkend goed geluid, dat vroeger gewoon onmogelijk was. Zelfs in de grootste ruimten worden alle muzieksmaken op briljante wijze gereproduceerd met een indrukwekkende nauwkeurigheid. De TS 5 opent een deur naar muziek.
Vertrouw op uw gehoor en luister zelf...

 

Importeur:
BSA
Postbus 1809
5200 BB  ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 6419431
Fax: 073 6428124
website: www.bsaudio.nl
e-mail:  piega@uwnet.nl


EDITORS' CHOICE