NIEUWSB&W

Audio Artistiek opent deuren


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

De winkel van Audio Artistiek is gevestigd aan de Nieuwe kijk in’t Jatstraat 43 te Groningen. Het bedrijf is gemakkelijk te vinden net buiten het hartje centrum van Groningen. Er is ruimschoots parkeergelegenheid in de parkeergarage onder de Ossemarkt, op loopafstand van de winkel.

Bedrijfsleider Edwin Laurens, draait al heel lang mee in de audiowereld. Hij beschikt over bijzonder veel kennis van high-end audio- en video- apparatuur. Velen kennen hem als eigenaar van Art in Sound. De kwaliteiten waarover hij beschikt worden uitstekend aangevuld met die van Theo Driessen, waarmee hij een samenwerking is aangegaan. 

Theo Driessen is bekend van de succesvolle formatie DiepTriest, daarnaast heeft hij een licht- en geluidsbedrijf en produceert en presenteert hij muziekprogramma’s voor RTV Noord, RTV Drenthe en Omrop Fryslan. In die hoedanigheid is hij gewend te werken met de allerbeste apparatuur. Edwin en Theo hebben elkaar gevonden omdat zij beide hetzelfde motto hebben: Topkwaliteit en topservice zorgen voor een topprestatie.

Audio Artistiek heeft een bijzondere aanpak in vergelijking met andere audio- en videospecialisten. De winkel zal zich richten op een beperkt aantal merken in de markt, waaronder : Naim Audio. De winkel beschikt over 2 luisterruimtes waarin u als klant uitgebreid kunt genieten van de verschillende componenten, uitstekende basissystemen tot de exclusieve high-end systemen, home theater of een combinatie. Ze hebben het allemaal voor u in huis.

Door de combinatie van de uitgebreide  kennis op het gebied van hifi, en de jarenlange ervaring met de functionaliteit en kwaliteit van de componenten, bieden zij u een systeem dat voor alle segmenten van uw audio en audiovisuele wensen, perfect genoemd mag worden.

Zij hopen u vanaf 3 november 2005 te mogen verwelkomen in de nieuwe winkel. Voor de eerste 50 klanten ligt er een gratis CD van Naim klaar. Neem eens lekker de tijd en laat u bijpraten over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hifi- audio- en videoapparatuur en constateer dat ook de koffie van topkwaliteit is.


Audio Artistiek
Nieuwe kijk in’t jatstraat 43   
9712SC Groningen    
050-5255793     
06-30046635     

Openingstijden
Donderdag  10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag        10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag     10.00 uur tot 17.00 uur
Alle andere dagen uitsluitend op afspraak

MERK

EDITORS' CHOICE