NIEUWSJVC

JVC Stereo Revival


Redactie HiFi.nl | 19 oktober 2005 | JVC

(ingezonden mededeling)

Naast vraag naar serieuze surround systemen is er tevens een sterk groeiende vraag naar ‘traditionele’ stereosystemen. Wellicht een retrogevoel maar een goed klinkend stereo systeem heeft zo zijn muzikale charmes.

Het JVC WoodCone systeem EX-A10 is een serieuze en compacte stereo muziekinstallatie die tevens voorzien is van een veelzijdige DVD-speler (geeft ook digitale foto’s, Mp3, WMA en DivX internetfilms weer), en radio. Het opvallende aan dit systeem zijn de van natuurlijke materialen, handgemaakte luidsprekers. De kast van deze WoodCone luidsprekers is gemaakt van massief kersenhout. De luidsprekers zelf zijn gefabriceerd van berkenhout. Om dit berkenhout te kunnen beweken is het enkele jaren ‘geweekt’ in Japanse sakewijn! De digitale versterkers zijn dubbel uitgevoerd (Bi-Amp). Een exemplaar voor de lage en een ander voor de midden en hoge tonen. Het totale vermogen bedraagt 100 Watt.

JVC EX-A10

De afgebeelde JVC EX-A10 komt uit een muzikale stereofonische Woodcone familie en is te verkrijgen in vele varianten en uitvoeringen.


Prijs:

EX-A10:  999 euro

Leverbaar:
vanaf eind oktober 2005

EDITORS' CHOICE