NIEUWSB&W

10 jaar VAD show - ieder uur prijs

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2005 | B&W

De VAD Show gaat in het jaar 2005 haar tiende editie tegemoet en dat wil de organisatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zoals u wellicht weet vindt de VAD Show 2005 plaats op 22 & 23 oktober aanstaande van 10.00 tot 18.00 uur in NH Koningshof te Veldhoven. Om het lustrumjaar van de inmiddels grootste hifi show van Europa te vieren wordt op ieder heel uur dat de VAD show geopend is voor publiek een muzikale prijs weggegeven door één van de exposanten. Hier zullen wij een tipje van de sluier oplichten door een overzicht van de te winnen prijzen te geven. Wij wensen u alvast veel kijk- en luisterplezier op de VAD Show 2005.

VAD 10 jaar
 
 
1 Actual Acoustics in ruimte 18 geeft een Boston Recepter Radio weg. Vanaf nu stemt u af op zenders waarvan u het bestaan niet wist en met een kwaliteit die u moet horen om te geloven  
   
2 AND Benelux in ruimte 110 en 113 heeft een paar Concept 1 luidsprekers van het merk Dali ter beschikking gesteld. Deze perfect afgewerkte speakers bieden een ongelooflijke waar voor het geld en bewijzen dat goed geluid niet duur hoeft te zijn!  
   
3 Audio Classics in ruimte 24 en de Brabantzaal heeft de inmiddels immens populaire Roberts Radio voor de winnaar klaarstaan. Drie banden kwaliteit en een enorme keuze in kleur.  
   
4 BMB Custom A/V in ruimte 21 geeft een Orion 10 professionele afstandsbediening weg. Deze remote bedient tot maar liefst 20 componenten en kan middels de PC op maat geconfigureerd worden. Compleet met back-lit LCD scherm.  
   
5 Dimex B.V. in ruimte 45 heeft besloten de winnaar te verwennen met een topversterker uit de Azur serie van Cambridge Audio, de 340A. Raffinement, solide bouw en lage vervormingswaarden zijn slechts enkele verdiende termen.  
   
6 Eurogram International B.V. in ruimte 116 spekt de prijzenpot met een een jaren ‘50 retroradio, de originele remake van de Bush TR-82. Een forse 3-bander met een heerlijk vertraagde afstemschaal voor optimale bediening.  
   
7 Havoned BV in ruimte 46 zorgt ervoor dat alles met standaard bevestigingsgaten stijlvol aan iedere muur opgehangen kan worden, d.w.z. voor de winnaar van deze beugel.  
   
8 Hifi nesse in ruimte 31 wil graag dat de winnaar van hun prijs zich op de achterzijde van hun installatie concentreren. De Wirewizard Enchantress interconnect zorgt voortaan voor een superieure verwerping van RFI straling van het systeem.  
   
9 HNNY benelux b.v. in ruimte 40, 41 en 42 weet dat buren niet altijd willen meegenieten. Daarom hebben zij een Beyerdynamic DT-440 topklasse hoofdtelefoon aan de winnaar uitgeloofd.  
   
10 Malcolm J. Latham Audio bv in ruimte 3 en 14 besteedt als altijd aandacht aan het analoge domein. De prijs hier is een element van Dynavector, de DV-10X5. Uw groeven zullen als nooit tevoren gekieteld worden door dit high-output Moving Coil element!  
   
11 Marantz Benelux in ruimt 15 ziet een winnaar graag beloond met een hoogwaardige DVD speler. De DV-4600 is zo’n speler. Niet alleen DVDvideo discs speelt hij, maar ook SVCD’s, CD’s, WMA, MP3, JPEG en natuurlijk DVD-R/RW schijfjes. Het nieuwe ontwerp met een massief voorpaneel zullen de winnaar laten watertanden.  
   
12 Monitor Audio Nederland B.V. in ruimte 19 haakt in op de i-Pod rage die momenteel over de gehele wereld raast. Zij stellen een
i-Deck beschikbaar. Uw i-Pod zal als nooit tevoren klinken, d.w.z. als u de winnaar bent.  
   
13 Nutters Audio in de Utrecht Foyer weet als geen ander dat er zonder software helemaal niets te horen valt. Daarom stellen zij een audiofi el softwarepakket beschikbaar met o.a. een LP box van Mobile Fidelity, 2 samplers van Reference Recording, een ALR Jordan Gold CD, een hybride SACD sampler van Turtle Records, een JVC XR24 sampler en de SACD van Kimber Kable. Dat wordt genieten.  
   
14 Pioneer Benelux B.V. in ruimte 47 laat de winnaar van hun prijs digitaal programma’s opnemen met deze DVR-230S DVD-recorder. Nooit meer heen en terug spoelen of die lelijk grote videocassettes gebruiken. Voortaan genieten van loepzuivere beelden die in de loop der tijd niet verslechteren. Opnemen tot wel 12 uur lang en eenvoudig zoeken door middel van de handige Disc Navigator. Kortom, u hoeft nooit meer iets te missen! Een prijs om van te smullen.  
   
15 Viertron B.V. in ruimte 1 stelt niets minder dan de alom geprezen Musical Fidelity X-10v3 uitgangsbuffer beschikbaar. De X-10v3 is de opvolger van de beroemde X-10D, beter bekend als “The Missing Link”. De nieuwe telg is voorzien van zogenaamde mu-vista buizen en een betere voeding en wordt geplaatst tussen cd-speler en (voor)versterker. Fungerend als een buffer tussen 2 apparaten wordt het verschil tussen uit- en ingangsweerstand van beide componenten opgeheven, terwijl het kenmerkende buizengeluid aan uw systeem wordt toegevoegd. Kortom een must!  
   
16 Wagner&Wagner Corp. BV in ruimte 34 wil de winnaar van hun prijs ook in de automobiel kunnen laten genieten van hoogwaardig geluid en beeld. Zij doen dit door een Audiovox DVD 1627 beschikbaar te stellen. Naast een perfecte FM ontvangst speelt de DVD 1627 ook alle gangbare CD en DVD formaten moeiteloos af. Een lust voor oog en oor en makkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening.   

Klik hier voor meer informatie

MERK

EDITORS' CHOICE