NIEUWSSamsung

Samsung Recorder voor digitale tv


Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2005 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung Electronics breidt het portfolio ontvangers voor digitale TV van KPN uit met de Personal Recorder. Met deze twin tuner kan de gebruiker tegelijkertijd televisiekijken en uitzendingen opnemen op de ingebouwde harddisk van 80 of 160 GB.

Samsung heeft de stijlvol vormgegeven Personal Recorder speciaal voor KPN ontwikkeld. Digitale televisie van KPN is populair. Sinds oktober vorig jaar zijn meer dan 70.000 Nederlandse huishoudens hierop overgestapt. 

Samsung Personal Recorder

Digitale televisie van KPN geeft haarscherp beeld (vergelijkbaar met DVD) en glashelder geluid dat juist bij de populaire platte televisie optimaal tot zijn recht komt. Daarbij kan de gebruiker televisiekijken en radio luisteren waar hij maar wil. In elke kamer in huis, in de auto en zelfs op de boot. De Personal Recorder geeft nog meer vrijheid. Met de dubbele tuner kan de gebruiker tegelijkertijd een televisieprogramma kijken en een andere uitzending opnemen. Op de Personal Recorder met een ge√Įntegreerde harddisk van 80 GB kan in totaal 50 uur televisie worden opgenomen, terwijl de Recorder met een opslagcapaciteit van 160 GB goed is voor meer dan 100 uur aan beeld.

Wanneer de televisiekijker wordt gestoord door de telefoon of deurbel, hoeft hij niets van zijn lievelingsprogramma te missen. Via de pauzeknop `Time Shift` zet hij het beeld eenvoudigweg stil. Wanneer hij na vijf minuten weer voor de TV plaatsneemt, pakt hij het programma op waar hij het zojuist had stilgezet. Ook heeft de gebruiker via de Personal Recorder toegang tot een elektronische programmagids en een overzicht van opgeslagen uitzendingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke menustructuur kan hij deze eenvoudig op het televisiescherm oproepen en uitzendingen opnemen of afspelen. Met Picture-in-Picture verschijnen twee zenders op hetzelfde moment in één beeld, zodat tijdens het bekijken van een film die fantastische voetbalgoal niet gemist hoeft te worden.

De Personal Recorder is verkrijgbaar met een harddisk van 80 GB of 160 GB voor een adviesprijs van respectievelijk ‚ā¨ 299 en ‚ā¨ 359, incl. B.T.W.

EDITORS' CHOICE