NIEUWSAudiolab

Audiolab terug!!


Redactie HiFi.nl | 26 september 2005 | Audiolab

(ingezonden mededeling)

Audiolab (ook wel gekend als Camtech) uit Huntingdon UK staat sinds 1978 met de 8000-serie voor kwalitatief hoogwaardige, no-nonsense ontwerpen, constructief vakmanschap en betrouwbaarheid. Dat blijft ook zo nu de International Audio Group uit Engeland alle rechten heeft verworven en TransTec de distributie van Audiolab in de Benelux gaat verzorgen.

Audiolab

Onder leiding van Nick Clarke – al vele jaren verbonden met het ontwerp van elke Audiolab – brengt het Audiolab ontwerpteam de originele Audiolab gedachte weer tot leven door het bedenken van producten die geweldige prestaties paren aan een lange levensduur.

Audiolab

Audiolab heeft de 8000-serie volledig gemoderniseerd en opgewaardeerd. Naast de 8000S 2x 60 Watt geintegreerde versterker bevat het programma een separate voorversterker 8000Q, twee als mono-versterkers opgezette stereo eindversterkers, een mono eindversterker 8000M ook een volledig nieuwe 8000CD CD-speler. Binnenkort wordt de serie uitgebreid met Home Theatre producten – een gesofistikeerde AV voorversterker 8000AV en een 7 x 100Watt eindversterker 8000XV.
Audiolab: goed opgezet, hoogwaardige prestaties en voorbestemd om de kritische luisteraar jarenlang plezier te geven.

Audiolab

TransTec helpt u graag aan documentatie, prijzen en dealeradressen.

MERK

EDITORS' CHOICE