NIEUWSB&W

uitslag Siltech prijsvraag bekend

Redactie HiFi.nl | 23 september 2005 | B&W

De winnaar van de HiFi.nl Siltech prijsvraag is bekend. U maakte in deze prijsvraag kans op een Siltech Classic Mk2 bekabeling twv. 5198 euro.

Siltech neemt al jaren een vooraanstaande positie in onder de nationale en internationale hifi producenten. Edwin van der Kley en zijn team slagen er telkens weer in zichzelf te overtreffen en de prestatielat weer een stuk hoger te leggen.

De Siltech filosofie
Sinds 20 jaar houdt Siltech zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige audio kabel, met het doel de individuele wensen van de muziekliefhebber te bevredigen. Iedere kabel van Siltech is een unieke combinatie van traditioneel handwerk en State of the Art technologie. Gemaakt voor de eeuwigheid. Met een levenslange garantie!

Siltech Classic Mk2


Siltech Classic MkII
De Classic serie van Siltech maakt gebruik van unieke Siltech uitvinding. Hierbij worden goud atomen gebruikt om de ruimtes tussen zilver kristallen op te vullen. De nieuwe Classic serie is gebaseerd op alweer de vijfde generatie van deze unieke geleider, door Siltech G5 genoemd.

Siltech Classic Mk2


SQ-110
Voor iedereen die met minder geen genoegen neemt. De SQ-110 is de meest krachtige van alle Siltech Classic kabels. De SQ-110 stelt muziek in staat om te vloeien als nooit tevoren. De signaal/ruis verhouding van de SQ-110 verslaat met gemak die van vele malen duurdere kabels van andere merken. De nieuwe Classics overtreffen andere merken op het gebied van contrast, dynamiek, natuurlijke weergave en bieden een geweldige transparantie.

De Prijs
1m set interconnect (SQ-110 Classic Mk2 met Siltech RCA model SST-G5) twv 1899 euro
2m set LS-188 Classic Mk2 met spades (SSP003-G5) twv 3299 euro

Siltech is een Nederlands product en wordt gedistribueerd door More Music

En de gelukkige prijswinnaar is.....:
Rob Snelders uit Nijmegen
Gefeliciteerd!

Geen prijs gewonnen. Geen nood, u kunt nog steeds kans maken op een iPod Mini!

MERK

EDITORS' CHOICE