NIEUWSVifa

Vifa luidsprekers en receivers

Redactie HiFi.nl | 15 september 2005 | Vifa | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Amacom BV, de importeur uit Schijndel van de succesvolle merken Exposure Hifi en Visonik luidsprekers, vertegenwoordigd vanaf 1 september de luidsprekers, homecinema receivers en DVD spelers van het merk Vifa op de Benelux markt.

Vifa is grondlegger van de luidspreker in zijn huidige vorm en veel van haar componenten zijn dan ook terug te vinden in de huidige speakers van de bekende merken. Vifa`s besluit om zelf complete systemen te gaan bouwen is ingegeven door het feit dat zij gelooft in een nieuwe investering in de huidige hifimarkt, waarin desinvestering een flinke bedreiging vormde voor de verdere ontwikkeling van diezelfde markt.

VifaAmacom introduceert het volledige gamma producten, te beginnen met de Blue Spark set. Deze bestaat uit een receiver (5 x 100 watt) met aansluitingen voor MP3 spelers, foto-, videocamera`s en spelcomputers. Het krachtige Blue Spark surround speakersysteem complementeert het geheel. Het Reference surround systeem met gepatenteerde Vifa "Dual Centric Dome" tweeter, die het frequentiebereik tot over de 30 kHz grens brengt en een oogstrelend gelakte kersen houtafwerking heeft, is onovertroffen in geluid en design.

Het gamma wordt compleet gemaakt met de aluminium, slim design, zuilluidsprekers van het Inspiration systeem en het, in piano lak afgewerkte, Touch systeem. Deze systemen hebben een in eigen stijl afgewerkte subwoofer. De Reference en de Blue Spark set zijn uitgerust met side firing woofersystemen. Over het gebruiksgemak is ook goed nagedacht. De Vifa home cinema systemen zijn uitgerust met slechts één enkele afstandbediening.

Vifa

Amacom stelt zich al jaren ten doel top hifi betaalbaar te maken voor iedereen. Ook deze Vifa producten kennen een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

MERK

EDITORS' CHOICE