Chord Electronics Media Engine

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2005 | Chord Electronics

(gezien op het Internet)

Chord Electronics is trots de Media Engine te kunnen presenteren. De Media Engine heeft de mogelijkheid om DVD’s en CD’s af te spelen met zeer goede kwaliteit.

Het systeem heeft terabytes opslagmogelijkheden, om zo ruimte te kunnen bieden aan honderden films en de grootste hoeveelheid (uncompressed) muziek. Een gehele collectie films en muziek verschijnt binnen enkele seconden op het display.

Chord Electronics Media Engine

De media design is klaar voor de toekomst: het is ontworpen op zo’n manier dat nieuwe DVD formats goed kunnen worden geïntegreerd. Met de 2.4 terabytes aan hardschijf ruimte kan er 600 uur aan film worden opgeslagen. Daarnaast kunnen meerdere Media Engines aan elkaar verbonden worden, zodat er een bijna ongelimiteerde opslag mogelijkheid ontstaat.

Gebruikmakend van de nieuwste technieken is het systeem zeer flexibel, wat betreft video output. De kwaliteit is beter dan de meeste high end DVD spelers en kan ook gebruikt worden als video scaler voor externe videobronnen. DVI-D connectiviteit zorgt ervoor dat het beeld optimale helderheid behoud.

Ook het geluid van de Media Engine kan zich meten aan de beste high end CD-spelers, doordat zowel single-ended en analogue outputs kunnen worden bewerkt.

MERK

EDITORS' CHOICE