NIEUWSSamsung

Samsung digitale mediaspelers


Redactie HiFi.nl | 16 augustus 2005 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Delft, 11 augustus 2005 - Met de twee trendy vormgegeven digital media players YP-T8 en YH-J70 van Samsung Electronics kun je op elk moment van je favoriete films, videoclips of muziek genieten. Dankzij de superieure beeld- en geluidtechnologie leveren deze superkrachtige, maar uiterst compacte gadgets alle mogelijkheden voor draagbaar entertainment.

Zo kun je met de Samsung YP-T8 met flash memory aan `motion gaming` doen of filmclips bekijken, terwijl je ondertussen naar de lekkerste muziek luistert. De Samsung YH-J70 is met z`n 20 GB harde schijf ideaal voor degenen die altijd grote hoeveelheden beeld en muziek bij zich willen hebben. Bovendien is deze mediaspeler uitgerust met een USB-host, zodat je de content van de mediaspeler makkelijk op hoge snelheid kunt uitwisselen met andere apparaten, zoals een PC of een digitale camera. De nieuwe digital audio player Samsung YP-F1 is dankzij het handige clip-on design en drie extra kleurenfrontjes een hip modeaccessoire. In een handomdraai geef je de audiospeler de kleur die bij je outfit past.

Samsung
links: YP-T8  rechts: YP-F1


Samsung YP-T8: muziek, videoclips en motion gaming

De trendy vormgegeven YP-T8 is een digital multimedia player met flash memory. Het apparaat geeft niet alleen video en foto`s haarscherp weer op het 1,8 inch TFT/LCD-display met 256.000 kleuren, maar voegt met de G-sensor ook een nieuwe dimensie toe aan gaming. Met `motion gaming` is het mogelijk binnen een game bewegingen links-rechts of boven-beneden te maken door je hand te bewegen en toetsen in te drukken. Terwijl je een game speelt of videobeelden bekijkt, geniet je van de lekkerste MP3- en WMA-muziek of luister je naar de ingebouwde FM-radio. De YP-T8 is heel compleet want hij functioneert ook als USB-host. Hierdoor kunnen er zo andere digitale apparaten op worden aangesloten om snel bestanden uit te wisselen. Dankzij de USB 2.0 support is downloaden van favoriete content via de PC snel en eenvoudig.

De YP-T8X (512 MB) en de YP-T8Z (1 GB) zijn beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 219 euro en 279 euro inclusief B.T.W. De YP-T8Q (2 GB) komt in oktober in Nederland op de markt voor een verkoopadviesprijs van 369 euro.

 • geheugen: 512 MB/1 GB/2 GB
 • muziekformaten: MP3, OGG, ASF, WMA en Secure WMA Playback, MPEG4 /en Video file Playback
 • gewicht: 55 gram
 • speelduur: 12 uur
 • batterij: Li-ion


Samsung YH-J70: Bioscoop op handformaat

De YH-J70 is méér dan een digital multimedia player. Met een harde schijf van 20 GB is er meer dan voldoende ruimte voor filmbestanden en videoclips, die in MPEG4-formaat feilloos worden weergegeven op het 1,8 inch TFT/LCD-display in 260.000 kleuren. De speler met ingebouwde FM-tuner heeft een hoge geluidskwaliteit en biedt plaats aan heel veel muziek. En of dat nog niet genoeg is, heb je met deze compacte maar superkrachtige digital media player ook altijd de leukste games bij je om verloren uurtjes door te komen. Met de USB-host heeft de YH-J70 geen PC nodig om digitale bestanden te delen met andere apparaten. De USB 2.0 standaard zorgt er voor dat bestanden op hoge snelheid worden uitgewisseld - bijvoorbeeld van een digitale camera naar de YH-J70 - zodat je deze direct op de digital multimedia player kunt bekijken.

Samsung

De YH-J70 is direct beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 349 euro inclusief B.T.W.

 • geheugen: 20 GB
 • muziekformaten: MP3, WMA, OGG, ASF, JPEG, MPEG4
 • gewicht: 135 gram
 • speelduur: Video 7 uur en audio 20 uur
 • batterij: Li-ion

 

Samsung YP-F1: Hippe accessoire

De compacte YP-F1 is een hippe digital audio player van slechts 32 gram, die je om je nek draagt of die je aan je kleding clipt. Het strakke design met het opvallende LCD-schermpje met witte letters en cijfers op een zwarte ondergrond trekt de aandacht. Je kunt de digital audio player nog persoonlijker maken met één van de drie verschillende kleurenfrontjes. Er is keuze uit een ingebouwde flash memory van 512 MB en 1 GB. De earphone levert zelfs SRS WOW Surround Sound voor een vol en rijk geluid. Behalve MP3- en WMA-muziek play-back heeft de YP-F1 een FM klokradio met opneemmogelijheid. Ook bevat de speler een voice recorder. Dankzij USB 2.0 support is downloaden van favoriete muziek via de PC snel en makkelijk.

De YP-F1X (512 MB) en de YP-F1Z (1 GB) zijn beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 149 euro en 199 euro inclusief B.T.W.

 • geheugen: 512 MB/1 GB
 • muziekformaten: MP3, OGG, ASF, WMA en Secure WMA Playback
 • gewicht: 32 gram
 • speelduur: 10 uur
 • batterij: Li-polymer
 • accesoire: 3 verschillende kleurenfrontjes meegeleverd

EDITORS' CHOICE