NIEUWSPioneer

Pioneer Slimline DVD-spelers

(ingezonden mededeling)

Pioneer introduceert drie nieuwe DVD-spelers op de Europese markt. De ultradunne (49,5mm hoge) DV-2850, DV-380 en DV-585A zijn alle drie DivX-compatibel en staan garant voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de 108 MHz/12-bit video D/A-omzetter.

Pioneer slimline

‘Deze nieuwe DVD-spelers bieden een ongeëvenaarde combinatie van audio- en videofunctionaliteiten van topkwaliteit tegen onklopbare prijzen. Ze zijn het resultaat van Pioneers engagement om Europese ontwerpen te promoten, compatibiliteit met de belangrijkste A/V-formaten te garanderen en functies die als onmisbaar worden beschouwd te integreren in ons productgamma. Hierdoor hebben alle consumenten toegang tot de kwaliteit, betrouwbaarheid en performantie die gepaard gaan met de aankoop van Pioneer producten,’ zegt Philippe Coppens, Manager, Technology and Product InfoManagement, Pioneer Europe.


Overzicht van de modellen

Een van de belangrijkste kenmerken van deze modellen is DivX weergavecompatibiliteit (ook wel ‘de MP3 van de video` genoemd) met ondersteuning van externe tekstbestanden voor een breed gamma Europese talen.  Alle producten voldoen aan de DivX-norm en garanderen zo een kwaliteitsweergave van gecomprimeerde digitale videosignalen. De sublieme 108 MHz/12-bit digitaal-analoog omzetter (DAC) zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Voeg daar nog de PAL/NTSC Dual PureCinema Progressive Scan output aan toe en u kunt prat gaan op een stabiel beeld dat niet flikkert.


DV-585A


Het topmodel van deze drie nieuwe Pioneer DVD-spelers is de DV-585A, een model met de allernieuwste snufjes voor DVD-fanaten die streven naar uitmuntendheid op alle gebied. Een van de belangrijkste kenmerken van dit toestel is DivX, dat zorgt voor een compressie die tot 10 keer hoger ligt dan de MPEG-2 norm. Op het vlak van audio beschikt de DV-585A zowel over DVD-Audio als SACD playback. DVD Audio verspreidt een surround sound met hoge resolutie van ongeëvenaarde zuiverheid terwijl SACD playback gebruik maakt van de digitale audiotechnologie Direct Stream Digital. Deze functie vangt alle nuances van het bronmateriaal op voor een natuurlijke en betrouwbare klankweergave zonder uitval of vervorming.

Pioneer slimline

Verder beschikt de DV-585A nog over een aantal andere belangrijke kenmerken: MP3, compatibiliteit met WMA gecomprimeerde audio en JPEG-formaten waardoor u JPEG-foto`s kunt bekijken op het tv-toestel; RW-compatibiliteit; en de Advanced Disc Navigator waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot videomateriaal of foto`s die opgeslagen zijn op disc.

De DV-585A is beschikbaar in zwart of zilver.


DV-380-S/K en DV-2850-S

De DV-380 DVD-speler met Europese looks is ook beschikbaar in zwart of zilver en werd speciaal ontworpen voor consumenten die voor het eerst op zoek zijn naar een toestel voor DVD klank- en beeldweergave van topkwaliteit. De DVD-speler ondersteunt een heel gamma nivelleringsvelden om uiteenlopende luisteromgevingen te creëren, gaande van rock tot klassiek. Net als de DV-585A is de DV-380 DivX-compatibel en ondersteunt hij MP3, WMA gecomprimeerde audio en JPEG-bestanden.

Pioneer slimline

De nieuwe DV-2850 DVD-speler van Pioneer beschikt over alle opwindende eigenschappen van de DV-380, in een afgeronde Slimline zilveren behuizing. Hij is ook uitgerust met cursortoetsen op het voorpaneel waarmee u de belangrijkste DVD-functies kunt bedienen en door de grafische on-screen displays kunt navigeren.


Beschikbaarheid


De DV-380 en DV-2850 DVD-spelers zijn nu al beschikbaar. De DV-585A zal beschikbaar zijn in juli 2005. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw lokale  Pioneer dealer.


EDITORS' CHOICE