NIEUWSThemescene

Optoma MovieTime

Redactie HiFi.nl | 19 juli 2005 | Themescene

(ingezonden mededeling)

Nu is het “MovieTime” ! De nieuwste telg uit de Optoma familie zal een ware revolutie ontketenen in de projectorenmarkt. De “MovieTime” (codenaam DV10) is een hoogcontrast DLP projector mét ingebouwde DVD-speler en geïntegreerd geluidssysteem.

Een projectiescherm (of zelfs een normale witte muur) is voldoende om uw woonkamer om te toveren in een big-screen home cinema ruimte. Een dvd-inleggen, druk op “play” en de film start. Dankzij de 100% digitale verbinding tussen de dvd-speler en DLP projector is het beeld haarscherp, en hebt u geen kabelproblemen meer. Gebruik de digitale audio-uitgang om de Movietime aan te sluiten op uw eigen surroundinstallatie en geniet zo van DTS en Dolby Digital surround.

Movietime

De MovieTime heeft aansluitingen voor composite video, s-video, en VGA/component. Daarnaast aanvaard deze projector ook 720p en 1080i en dus klaar voor High Definition TV. Niet alleen films, maar ook uw digitale foto’s, spelletjes, TV, enz… worden geprojecteerd door de MovieTime. De ingebouwde DVD-lezer leest ook JPG’s en Kodak Photo CD’s.

Als chipset gebruikt hij een DLP chip van 854x480 pixels waarmee een contrast kan bereikt worden van maar liefst 4000:1, en dit met 1000 ansi lumens. De ventilator / filter werkt fluisterstil én zuivert zelfs de lucht van uw woonkamer door schadelijke deeltjes te filteren terwijl u naar een film kijkt !

Kortom, de MovieTime is dé “instant big screen sensatie” die een weg zal vinden naar vele woonkamers. De mogelijkheden zijn onbeperkt: een voetbalmatch bekijken met vrienden, familiefilm op een verjaardagsfeestje, spelcomputer voor een ultime gaming ervaring, uw eigen bioscoop wanneer en waar u maar wenst, enz… It’s MovieTime !

De MovieTime DV10 is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2005, en zal 1299 EUR kosten. (incl. BTW).


EDITORS' CHOICE