NIEUWSDenon

Denon D-M33

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2005 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon, bekent van zijn hoogwaardige audio- en videoapparaten, introduceert zijn nieuwste muziek installatie: de D-M33.

De D-M33 profiteert van Denon technologie die ook in high-end modellen gebruikt worden. Zo is de Digitaal naar Analoog converter een Burr/Brown versie. Een dergelijke D/A converter wordt normaal gesproken alleen in de beste (lees duurdere) CD of DVD spelers gebruikt. Maar ook een source-direct schakeling is aanwezig om een optimale signaal verwerking te garanderen. Een klankprestatie van formaat is het uiteindelijke resultaat.

Bij een goede muziek installatie horen uitstekende luidsprekers. Luidsprekers zoals die dus nu bij de D-M33 worden geleverd. Speciaal afgestemd op de Europese smaak en vervaardigt uit MDF produceren deze compacte luidsprekers een geluid die de meeste verwachtingen overtreffen!

De D-M33 is verder voorzien van FM/AM RDS tuner, een ingebouwde versterker met een vermogen van 44 Watt (6 Ohm, 1 kHz, THV 10%) en hoogwaardige CD speler. De CD speler speelt niet alleen muziek CD’s af maar is ook geschikt voor weergave van CD-R/W CD’s en MP3 en WMA CD’s. Op het display is te zien wat de titel van het nummer is welke u aan het luisteren bent (mits de CD deze tekst functie heeft).

De bijgeleverd luidsprekers zijn voorzien van een woofer met een dubbellaags conus met een geïnverteerd profiel. Dankzij deze constructie wordt een optimale stijfheid behaalt zodat de lage tonen weergave vol én strak is.

Prijs:
D-M33:  429 euro

MERK

EDITORS' CHOICE