NIEUWSB&W

iHabitat vertegenwoordigd Visiomatic

Redactie HiFi.nl | 28 juni 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sinds kort vormt iHabitat de nederlandse vertegenwoordiging van Visiomatic. Visiomatic is de toonaangevende europese fabrikant van domoticasystemen. De systemen kenmerken zich door een bijzonder design, eenvoud van bediening en vooruitstrevende techniek.

Domotica

Het woord domotica is samengesteld uit het Latijnse `domus` wat `huis` betekent en het woord `telematica` dat een samentrekking is van telecommunicatie en informatie.

Visiomatic

In een woning bevindt zich een een grote diversiteit aan bedienelementen om alle apparatuur, verlichting, klimaatregeling en beveiliging te bedienen. De ergonomie en comfort laat daarbij vaak te wensen over. Dagelijks worden daarom bewust en onbewust dezelfde handelingen verricht. Gebruik van assisterende informatietechnologie blijkt in de praktijk het wooncomfort aanzienlijk te verhogen en maakt de woonbeleving persoonlijker.


Domotica in optima forma.

Onbeperkte controle over verlichting, verwarming, beveiliging, informatie en audio/video overal in een woning. Visiomatic levert vooruitstrevende techniek verpakt in design. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk door context gevoelige menu`s op aanraakschermen in een vrij selecteerbare taal of via een telefoon overal ter wereld. Multimedia, van digitale multiroom-audio tot streaming video, is geheel geintegreerd. De installatie kan plaatsvinden in bestaande- of nieuwbouw waarbij de programmering wordt afgestemd op de woongewoontes.

iHabitat:
Telefoon: 010 - 2141814
Fax: 010 - 2141889
Website: www.ihabitat.nl

MERK

EDITORS' CHOICE