NIEUWSClasse Audio

Classé introduceert Deltaserie

Redactie HiFi.nl | 25 juni 2005 | Classe Audio

(ingezonden mededeling)

Een favoriete zangeres of een geweldige film beleven alsof het een privé-voorstelling is. De nieuwe Deltaserie van Classé maakt comfortabel genieten van de hoogst haalbare kwaliteit in de eigen woonkamer mogelijk.

Classé

De serie bestaat uit verschillende versterkers, dvd-loopwerken, dvd-spelers en een cd-speler, die opvallen door bedieningsgemak en op elkaar afgestemd design. Classé geldt als referentie in high-end audio apparatuur.

Classé

Classé vertegenwoordigt het summum van techniek en design gericht op ultieme beleving van muziek, die ze op ongeëvenaarde wijze tot uitdrukking laat komen. Deze kwaliteit is op strakke wijze vormgegeven in de Deltaserie. De delta symboliseert verandering en vooruitgang. Daar kun je met recht van spreken bij de Deltaserie waar vanuit de passie voor het perfecte alles is gedaan om topprestaties in geluid- en beeldweergave te bereiken. Aanvoerders van de nieuwe range vormen de versterkers. Deze bevatten eenkanaals, stereo en meerkanaals voor- en eindversterkers die het geluid reproduceren zoals het oorspronkelijk was bedoeld.


Waarschuwen


De Delta versterkers kennen vrijwel dezelfde opbouw, waarbij het voornaamste verschil te vinden is in het aantal kanalen en het uitgangsvermogen. Nieuw ontworpen monitorcircuits controleren nauwgezet de ingangsspanning en polariteit, aarde, uitgangsspanning en temperatuur van het koellichaam en het chassis. Wanneer één van de gemeten parameters een te grote afwijking vertoont, bijvoorbeeld bij het kortsluiten van de luidsprekerkabels of een piek in de ingangsspanning, schakelt de versterker automatisch uit en wordt schade aan de apparatuur voorkomen.

Classé

De Classé Delta componenten zijn qua vormgeving volledig op elkaar afgestemd en laten de liefhebbers van muziek volledig opgaan in de beleving ervan. De Classé Deltaserie bevat de volgende versterkers:

 

Prijzen:

CA-M400 400 Watt mono eindversterker: 5.950 euro
CP-500  Stereo voorversterker: 4.250 euro
CAP-2100 2 x 100 Watt geïntegreerde versterker: 5.950 euro
CA-2100 2 x 100 Watt stereo eindversterker: 4.250 euro
CA-2200 2 x 200 Watt stereo eindversterker: 5.950 euro
CA-3200 3 x 200 Watt driekanaals eindversterker:  7.250 euro
CA-5200 5 x 200 Watt 5-kanaals eindversterker: 9.450 euro


Meer informatie over Classé is te vinden op www.classeaudio.com

MERK

EDITORS' CHOICE