NIEUWSMirage

Mirage UNI-Theater

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2005 | Mirage

(ingezonden mededeling)

Mirage Speakers, onderdeel van een van ‘s werelds grootste luidsprekerfabrikanten, introduceert met trots haar nieuwe en unieke UNI-Theater. De UNI-Theater is een baanbrekende luidspreker die in één behuizing zowel een linker-, rechter- als center-luidspreker kanaal herbergt.

Ondanks het 3-in-1 principe is deze Mirage luidspreker toch in staat om een heel breed én diep geluidsbeeld te creëren. In tegenstelling tot verschillende andere systemen werkt de oplossing van Mirage wél. Dit is mogelijk dankzij Mirage’s unieke OMNIPOLAR technologie. Het gepatenteerde OMNIPOLAR principe, bekent uit de meermaals bekroonde Omnisat luidsprekers, zorgt voor een 360 graden geluidsverspreiding. En dankzij de schuin geplaatste OMNIGUIDE luidspreker wordt het geluid 30% direct en 70% indirect afgestraald, gelijk aan een live omgeving!

Om de ranke, aluminium luidspreker toch een volwaardig geluid te laten reproduceren wordt er gebruik gemaakt van actieve én passieve luidsprekerunits. Doordat er per kanaal twee van deze passieve luidsprekers “meespelen” is een voller geluid mogelijk.

Ondanks het 3-in-1 principe is iedere luidspreker (links, center en rechts) geplaatst in een eigen, afgesloten gedeelte van de UNI-Theater. Een optimale kanaalscheiding is hiermee mogelijk.

Plaats de UNI-Theater onder óf boven een plat televisiescherm en geniet van een geluid dat doet vermoeden dat er grote luidsprekers in de hoek van de kamer staan. Plaats dan ook nog eens een UNI-Theater achter de zitplaats en de eigen 6 kanaals thuisbioscoop is een feit (en dat met slechts twee luidsprekers!). Om de lage tonen aan te vullen adviseert Mirage een subwoofer uit de OMNI Subwoofer lijn.

Mirage UNI-Theater

De UNI-Theater heeft een verkoopprijs van €1.199,- en is leverbaar in zilver en zwart.

Kijk voor meer informatie en de officiële Mirage verkooppunten op de website van de importeur: www.lookenlisten.nl 

Importeur voor Nederland
API Benelux BV
Geldermalsen
telefoon 0345-588080
info@lookenlisten.nl.


EDITORS' CHOICE