NIEUWSPiega

Piega introduceert AP3 en AS3

Redactie HiFi.nl | 21 mei 2005 | Piega

(ingezonden mededeling)

Voor alle liefhebbers van een thuisbioscoop die ook aan de audio-uitrusting hoge eisen stellen, is er goed nieuws: PIEGA lanceert (in samenwerking met een gerenommeerde productontwikkelaar) de wandluidsprekers PIEGA AP 3 en AS 3.

Piega AP3

Dankzij een doordacht design en een uitgekiend bevestigingsconcept kunnen deze luidsprekers zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht en aan de muur of het plafond worden bevestigd. Het symmetrische chassis zorgt ervoor dat ze ook probleemloos als eersteklas center channel speaker kunnen worden gebruikt. Zoals u van PIEGA mag verwachten, zorgen de wandluidsprekers AP 3 en AS 3, in een sierlijke aluminium behuizing en met de bekende uitstekende verwerking, niet alleen voor een akoestische streling voor het oor, maar zijn ze ook in sluimerstand een lust voor het oog. Vanuit technisch oogpunt schittert model AP 3 met het nieuw ontwikkelde baschassis en de beproefde LDR (Linear Drive Ribbon) bandtweeters, die altijd al door de eigenaren van PIEGA luidsprekers op prijs werden gesteld, en versmelt het de stereo- en meerkanaalsopnamen tot een akoestisch genot.

In de goedkopere uitvoering van model AS 3 is de nieuwe PIEGA wandluidspreker met een conventionele LDS dome-tweeter uitgerust.


Verkrijgbaar:

vanaf einde mei 2005

Prijs:
Prijs AS 3  695,= per stuk
Prijs AP 3  845,= per stuk


EDITORS' CHOICE