NIEUWSSolidtech

Solid Tech Radius Duo


Redactie HiFi.nl | 07 mei 2005 | Solidtech

(ingezonden mededeling)
 
Het nieuwe Radius Rack van Solid Tech is met veel enthousiasme ontvangen in de Benelux. Het Radius Rack is volledig modulair van opzet en kan dus aan iedere installatie worden aangepast.

De basis-profiel-poten zijn van zwaar aluminium en naar keuze voorzien van spikes of `Disc of Silence`.  De plateaus zijn vervaardigd van HDF en voorzien van een fraaie fineer van walnoot, licht eiken of berken en leverbaar als ‘solo’ of als ‘duo’.

Solid Tech Radius

Als op- en uitbouw profielen zijn er 4 standaard hoogtematen verkrijgbaar en zo kan het systeem in tal van varianten worden samengesteld. Als extra ontkoppeling kan er per soloplateau worden gekozen voor een `suspentionkit`. Hiermee kan een soloplateau met veren worden ondersteund om zo het er op geplaatste component volledig te ontkoppelen van de omgeving.

Het uiteindelijke resultaat levert niet alleen een elegante opstelling van uw A/V systeem op maar ook een verbetering van de muzikale prestatie en dat is waar het allemaal om draait.  Het Radius Rack is inmiddels uit voorraad leverbaar.
 
In de Meimaand kunt u rekenen op een aantrekkelijke Jubileumaanbieding.
Informeer vrijblijvend bij uw dealer.

EDITORS' CHOICE