NIEUWS

Joenit open deur dagen 2005


Redactie HiFi.nl | 01 mei 2005

(ingezonden mededeling)

Importeur Joenit, o.a. bekend van Rega, Totem, Einstein, Partington en The Chord Company, organiseert op 26 en 27 juni a.s. haar jaarlijkse dealerdag (uitsluitend toegankelijk op uitnodiging) in het prachtige Belgische Mechelen. Voorafgaand aan deze dealerdagen zal Joenit op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni open deur dagen organiseren voor de lezers van HiFi.nl.

JoenitTijdens deze dagen kunt u kennismaken met het uitgebreide pakket van Joenit, en kunt u van gedachte wisselen met de mensen achter The Chord Company, Rega en Partington. Als klapper op de vuurpijl zal ook Vincent Brusseze van Totem Acoustics tijdens de open deur dagen aanwezig zijn. Wilt u aanwezig zijn tijdens deze open deur dagen, stuur dan een mail naar mechelen@hifi.nl onder vermelding van uw naam, de dag van uw bezoek en het aantal personen waarmee u de show wil bezoeken.

Tip: Combineer de open deur dagen met een bezoekje aan het mooie Mechelen.

Over Mechelen
Mechelen staat voor geschiedenis en groen. Sinds de herinrichting van het stadscentrum komen de mooie historische gebouwen nog meer tot hun recht. De St-Romboutskathedraal, het Groot-Begijnhof, het Speelgoedmuseum, het Stedelijk Museum Schepenhuis en nog talrijke andere plaatsen zullen je welverdiende interesse opwekken.

Joenit open deur dagen

Mechelen heeft ook talrijke groene attracties. Topper is wellicht het dierenpark Planckendael, maar ook het recreatiedomein De Nekker, het Natuureducatief centrum Tivoli en het Provinciedomein Vrijbroek staan garant voor meer dan een dagje plezier.

Maar ook aan technologie ontbreekt het niet. Technopolis zal zowel jong als oud met volle teugen laten genieten van de wonderen der natuur en de wetenschap.(kijk hier voor meer informatie over Mechelen)

Mechelen is natuurlijk ook de stad van brouwerij "het Anker", thuisbasis van o.a. Gouden Carolus en "Blusser" en "Cuvee van de Keizer". Klik hier voor een virtueel bezoekje aan de brouwerij.

EDITORS' CHOICE