NIEUWS

Buttkicker stille subwoofer

Redactie HiFi.nl | 20 april 2005

(ingezonden mededeling)

Geweldig voor films, muziek en games… de ButtKicker is als het ware een “stille subwoofer”, die ervoor zorgt dat je de  krachtige bassen voelt zonder dat je het volume erg hard moet zetten.

Om te genieten van audio gebruiken we twee zigntuigen, het gehoor én het gevoel. We horen geluid, maar we willen geluid ook graag voelen, vooral dan de lage frequenties. Om geluid te kunnen voelen had je vroeger enorme speakers nodig, die bij een luid volume “lucht” kunnen verplaatsen. De nieuwe ButtKicker zorgt voor een rechtstreeks en veel krachtiger effect, waardoor je lage frequenties pas echt zal voelen zoals het hoort.

Buttkicker

Met de ButtKicker zit u midden in de special effects, concerten en andere actie, zonder uw kinderen of buren te storen. De ButtKicker kan geïnstalleerd worden onder elke stoel, bankstel of ander meubilair. En dankzij de nieuwe ButtKicker LFE Kit heeft u meteen alles in huis voor de installatie in uw bestaand systeem.

Het ButtKicker systeem bestaat uit de ButtKicker LFE, ButtKicker Amp en ButtKicker accessoires.

De aansluitingen lopen als volgt:

  • Op de subwoofer out (.1) uitgang van uw bestaande surroundversterker wordt een “Y” splitter geplaatst
  • Eén signaal gaat dan nog steeds naar uw bestaande actieve subwoofer
  • Het tweede signaal gaat naar de ButtKicker Amp
  • De ButtKicker amp stuurt dan het signaal door naar de ButtKicker LFE

Wist je dat attractieparken ook gretig gebruik maken van de originele (identieke) ButtKicker ? Zo kan je in “Mission Space” in Disneyland Florida een raketsimulatie meemaken, die aangedreven wordt door een horde ButtKickers.


Importeur:

Audeo BVBA
O.L.Vrouwstraat 31
2600 Berchem (België)

Tel +32 (0)3 281 57 03
Fax +32 (0)3 281 57 14

www.audeo.be
info@audeo.be


EDITORS' CHOICE