NIEUWSB&W

Rhapsody show

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Een verbazingwekkende show, op 9 april

Oren op steeltjes! Dat is wat u zeker zult hebben, nadat u de Cadenza en Symphony van Viola hebt gehoord. Deze respectievelijke voor-en eindversterker zijn gebouwd door Paul Jayson en...... Tom Colango! Eigenlijk dus iets waar niemand verbaasd over is, want Tom Colangelo is - voor de kenners onder u - bepaald geen onbekende. Deze man heeft alle beroemde Levinson-versterkers en de gehele Cello-lijn ontwikkeld en levert niets dan goud af.
Om maar even een paar van zijn trofeëen te noemen; de ML 1,3, en 6.

Rhapsody show

Een ander ‘very hot item’ van de show, is de Vision van Avalon. Zij vervangt haar voorganger, de grensverleggende Avalon Eidolon. Eidolon was wellicht de meest geprezen speaker ooit. De Avalon Diamond ging zelfs nog een stapje verder. De Vision zit tussen die twee in. Top-top-top dus!!

Vanzelfsprekend gaat Rhapsody de Vision koppelen aan het eerder genoemde duo. Het geheel wordt bekabeld met MIT.

Verder krijgt Rhapsody een primeur van DCS die nog zo pril is dat de naam nog niet bekend is. Maar deze jongste loot onder de DCS CD-Spelers zal zondermeer luisterenswaardig zijn.
Ook te beluisteren zijn een paar verrassingen van Master, Audio Research en Primare en de nieuwe Spark van Audio Physic.

Als sluitstuk gaat Rhapsody een dramatisch goed beeldgebeuren aan u presenteren. Hoofdrolspeler is een Meridian Home theater met de 5200 en de 7000 digitale speakers.

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX
Hilversum (NH)
T: 035-6284644
F: 035-6232128

www.rhapsody.nl

Datum: zaterdag 9 april.
Openingstijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

MERK

EDITORS' CHOICE