NIEUWS

Audipulse op Luistershow 2005

Redactie HiFi.nl | 09 maart 2005 |

(ingezonden mededeling)

Audipulse introduceert, zoals de laatste jaren gebruikelijk, ook nu diverse nieuwe producten tijdens de Pluimgraaff Luister HiFi show in Rotterdam.

Vincent SP 996

Tijdens deze show kunt u onder andere kennis maken met de volgende nieuwe producten uit het Audipuls assortiment.

Vincent:

 • De KHV-1.
  Een hybride hoofdtelefoon versterker waarop 2 hoofdtelefoons aangesloten kunnen worden.
  De prijs:  600 euro.
 • De STU-3.
  Dit is de 3e tuner in het programma uitgevoerd met een grote ringkerntrafo en polipropyleen condensatoren, voor een hoogwaardige weergave van radiozenders. Uiteraard uitgevoerd met RDS en afstandbediening.
  De prijs: 400 euro.
 • De SAV-C2.
  Na de introductie van de SAV-C1 komt er een tweede model de SAV-C2 welke niet is uitgevoerd met gebalanceerde in- en uitgangen, maar wel met 12 volt trigger uitgangen. Verder is hij gelijk aan de SAV-C1.
  De prijs: 1.450 euro.
 • De SP-998.
  Last but not least., introduceert Audipuls op de Pluimgraaff Hifi Luistershow de SP-998. Dit is een verticaal gebouwd monoblok zoals de SP-996 en de SP-997. Hij levert 50 watt in klasse A en 300 watt in AB aan 8 ohm.  Gebalanceerd uit en 12 volt trigger aansluiting.
  De prijs: 1.700 euro.

Tijdens de Luistershow demonstreert Audipuls met deze monoblokken!!! Aangestuurd door de SAV-C en aangesloten met VINCENT bekabeling.

Als luidsprekers demonstreert Audipuls met AUDIO SPECTRUM, een luidsprekermerk uit Griekenland. Audio Spectrum maakt gebruik van hoogwaardige, europesche,  top luidsprekerunits van Seas.  De filters worden gebouwd met componenten als luchtspoelen en polipropyleen condensatoren. Net zoals bij de keuze van de technische componenten is er ook zeer veel aandacht besteed aan de kastcontruktie. De afwerking is van stijlvol rosewood fineer.

Audipulse verwacht een show waar genoten kan worden van kwaliteits muziekweergave, en wil u dan ook van harte uitnodigen om een bezoekje te brengen aan de Pluimgraaff Luister HiFi show 2005.


EDITORS' CHOICE