NIEUWSB&W

Nieuwe importeur; Sound E-motions

Redactie HiFi.nl | 06 maart 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sinds begin dit jaar is er een nieuwe importeur actief in de Benelux: Sound E-motions. Sound E-motions is gevestigd te Tiel en opgericht door Cor van Empel en Peter Vervoorn.

Sound E-motions

Sound E-motions specialiseert zich in het importeren en distribueren van audiocomponenten in het hogere segment. Het leveringsprogramma omvat o.a. versterkers, speakers, bekabeling. Het bedrijf komt voort uit Cor`s en Peter`s liefde voor muziek en zij zullen daarom er alles aan doen om het beste op audiogebied te leveren. De integratie van nieuwe (ICT-)technieken en bestaande technologieën wordt niet geschuwd.

De merknamen waarmee Sound E-motions van start gaat zijn een indicatie van het niveau waaraan gedacht moet worden: Ayon Audio en LumenWhite. Ayon audio luidsprekers en LumenWhite luidsprekers worden in hun prijsklasse tot de top gerekend, LumenWhite is zelfs, door de internationale pers, meerdere malen uitgeroepen tot beste luidspreker ooit. Sound E-motionsDe buizenversterkers van Ayon Audio zijn in hun prijsklasse ook van topniveau, waarbij de Reference een “golden ear award” heeft gekregen. De geïntegreerde versterker Ayon 300B (4875 euro) wordt door verschillende recensenten van de internationale vakpers als referentieversterker gebruikt voor zijn prijs/kwaliteit verhouding.

Wanneer u dit zelf wilt beluisteren kunt u bellen voor de dichtst bijzijnde dealer, of u kunt kijken op de website van Sound E-motions. In het weekend van 19 & 20 maart, op de Doelen lente hifishow 2005, zal Sound E-motions met twee sets uit de Ayon Audio lijn demonstraties geven in de van Rijckevorsel zaal.

MERK

EDITORS' CHOICE