NIEUWSDK Design

DK Design VS-1 Reference MKII

Redactie HiFi.nl | 05 maart 2005 | DK Design

(ingezonden mededeling)

DK Design group streeft met haar ontwerpfilosofie een extreme hoge kwaliteit na. Het ontwerpteam heeft deze geïntegreerde versterker ontwikkeld, met als doel muziek reproductie zo te laten beleven als de muzikant het zelf bedoeld heeft.

DK Design VS-1 Reference MKII

Binnen de perceptie van Daniël Khesin, de ontwerper van deze niet alleen robuuste maar ook zeer muzikale versterker, is hij er in geslaagd om techniek en muziek met elkaar te verenigen. U zult ervaren dat de kracht en betrokkenheid van deze geïntegreerde versterker uitmuntend is. Zonder in te boeten op verfijning en detaillering, valt direct op dat deze versterker uitzonderlijke kwaliteit in prestaties en bouwwijze weet te bieden die zijn prijsklasse weet te ontstijgen.

De VS-1 Referentie MKII maakt gebruik van Fet’s als power transistoren en in het voorversterker gedeelte heeft Daniël Khesin gekozen voor de legendarische muzikale 6922 buis.

DK Design VS-1 Reference MKII

De extreme bandbreedte van deze stereo geïntegreerde versterker zorgt voor een muzikale performance die u het gevoel geeft van betrokkenheid bij de live uitvoering. Samen met de fraaie maar doelmatige afstandsbediening heeft DK Design Group een versterker gebouwd die eigenlijk maar één slogan heeft:  MUSIC THAT BREATHES

Prijs:
VS-1 Referentie MKII:      n.n.b.


EDITORS' CHOICE