NIEUWSPS Audio

Nieuw: PS Audio GCA serie

Redactie HiFi.nl | 26 februari 2005 | PS Audio

(ingezonden mededeling)

Een nieuw uiterlijk, een nieuwe lijn en ... een nieuwe standaard in prestaties!
 
Een totaal nieuwe, revolutionaire versterkerlijn, gebaseerd op de Gain Cell™ Technologie en een verbeterde versie van de SDAT™ vermogen module.

De GC reeks van PS Audio bestaat uit drie nieuwe eindversterkers, drie nieuwe “Control” versterkers, 6 versies van de van de 5 of 7 kanaals eindversterker en een nieuwe voorversterker. Stuk voor stuk gebaseerd op onze revolutionaire Gain Cell technology.

PS Audio GCA

De GCA reeks Stereo eindversterkers.

PS AudioDrie modellen, de GCA-100, GCA-250 and GCA-500. Het nummer volgend op het GCA acroniem duidt het vermogen aan in Watt bij 8 Ohm, per kanaal. Bovendien geldt voor elk model een verdubbeling van het vermogen bij 4 Ohm. Zo levert de GCA-500 dus 500 Watt per kanaal bij 8 Ohm en een duizelingwekkende 1000Watt bij 4 Ohm .

Elke versterker heeft een prachtige nieuwe kast ontworpen door designer van wereldklasse, Alex Rasmussen. Het design benadrukt de nieuwe audiolijn en getuigt van een eenvoudige maar elegante schoonheid. Het subtiele blauwe licht verspreidt een elegante, diffuse schijn over de frontplaat en is, naar keuze, regelbaar of volledig uit te schakelen.

Ruisvloer is extreem laag en er is bijna geen warmteontwikkeling. Elk kanaal is volledig onafhankelijk en heeft zijn eigen stroomvoorziening, als dat geen dual Mono is!

MERK

EDITORS' CHOICE