NIEUWSAtrium

Atrium S1 - driedimensionaal schilderij

Redactie HiFi.nl | 21 januari 2005 | Atrium

(ingezonden mededeling)

De S1 luidspreker is een goed uitziende high-end luidspreker met hoge prestaties en een bescheiden prijs. Deze luidspreker heeft veel te bieden.

Atrium S1Als vloerstaander bezit de S1 een goed ontwikkelde laagweergave welke in een kamer gemakkelijk doorloopt tot onder de 30Hz. Twee grote poorten aan de onderzijde met een diameter van elk 10cm zorgen voor een onbelemmerde dynamische weergave van de muzikale fundamenten. De luidspreker bevat een grote Kevlar basluidspreker van 21cm welke in staat is om veel lucht te verplaatsen en het dynamische karakter onderstreept. De hoge tonen luidspreker brengt een sprankelend hoog voort, mede dankzij het ontbreken van ferrofluid koeling.

De behuizing van de S1 is volledig met de hand vervaardigd uit MDF plaatmateriaal met een extra hoge persing.
Bovendien is deze niet voorzien van de gebruikelijke effen laklaag maar is handbeschilderd en gesigneerd door zijn ontwerper! Het is dus eigenlijk een driedimensionaal schilderij. Qua kleurstelling is het op verzoek mogelijk om andere kleuren te gebruiken. Op de achterzijde bevinden zich stevige vergulde connectoren en een drietal spikes garanderen stabiliteit op iedere ondergrond en zijn in hoogte verstelbaar.

Prijs:
Atrium S1: 1250 euro per stuk.


EDITORS' CHOICE