NIEUWSMonster

Monster Power

Redactie HiFi.nl | 16 december 2004 | Monster

(ingezonden mededeling)

Voor veel mensen is het bezitten van een hoogwaardige thuisbioscoop een droom die uitkomt. Toch kan het lichtnet dat uw huis van netspanning voorziet uw droom in een nachtmerrie van slechte prestaties doen veranderen.

Tenzij u zelf een krachtcentrale in de tuin of kelder heeft is de kans groot dat u ruis, interferentie en andere netvervuiling oppikt van diverse bronnen in en om uw huis. Alles van draadloze telefoons tot computers tot lichtdimmers tot zelfs de koelkast van uw buurman resulteert in vervorming die de perfecte thuisbioscoop beleving kan ruïneren. Daarnaast zijn de soms kilometers lange hoogspanningskabels tussen de centrale en uiteindelijk uw wandcontactdoos een ongewenste en gigantische antenne waarmee allerlei elektrische (radio) signalen worden opgepikt en via het lichtnet in uw gevoelige elektronica terechtkomen.

Monster Power

Om lichtnetvervuiling tegen te gaan en uw kostbare home theater componenten bovendien te beschermen tegen overspanning en bliksem, introduceert Monster drie Home Theatre PowerCenter® producten: de Reference HTS1000 met Clean Power™ Stage 2 netfiltering, de HTS800 en HT800 met Stage 1 filtering. Daarnaast wordt ook een hoogwaardige overspanning en bliksembeveiliging zonder Clean Power™ geïntroduceerd, de AV800.

Monster’s exclusieve Clean Power™ schakelingen werden ontworpen door niemand minder dan Richard Marsh, één van ’s werelds bekendste ontwerpers van high end netspanningcomponenten en audiophile audio versterkers. Dankzij de ervaring van Marsh gecombineerd met de productiemogelijkheden van Monster is het mogelijk geworden om referentieklasse lichtnetfilters te bouwen zonder de bijbehorende referentieklasse prijskaartjes. Door uw apparatuur aan te sluiten op een Monster Home Theatre PowerCenter® worden de negatieve bijwerkingen van vervuilde netspanning dankzij Clean Power™ tot een minimum teruggebracht. Beelden worden realistischer en muziekopnames komen tot leven zodra ze bevrijd zijn van vervuilde lichtnetspanning.

Bliksem & overspanningbeveiliging:
Een Monster PowerCenter beveiligt de gehele audio/video set tegen (indirecte) bliksem en onverwachte stroompieken (surge) in het lichtnet door overtollige energie te absorberen. Bliksem kan overal binnenkomen. Daarom worden naast radio en televisie afhankelijk van het model, ook de telefoonlijn, f-pin satelliet aansluitingen en zelfs de ethernet verbindingen gecontroleerd. 

Prijzen Monster Home Theatre PowerCenters®:
HTS1000 met Clean Power Stage 2 & Surge:   249,95 euro
HTS800 met Clean Power Stage 1 & Surge:   149,95 euro
HT800 met Clean Power Stage 1 & Surge:    99,95 euro
AV800 Surge:   79,95 euro

Monster Power


EDITORS' CHOICE