NIEUWSPrimare

Primare Delay Box

Redactie HiFi.nl | 10 december 2004 | Primare

(ingezonden mededeling)

De Master Delay box is op zijn zachtst gezegd een slim product. Met de komst van allerlei mooie beeldbronnen en hogere resoluties is er helaas ook een keerzijde aan de mooie-pixel medaille: vertraging.

Primare Delay Box

De tijd die alle beeldgerelateerde schakelingen nodig hebben om een beeld (progressive) op te bouwen, scalen etc. kost tijd. Het digitale Audio signaal is dan al lang op de plaats van bestemming. De tijdsverschillen (lipsync) die nu optreden doordat het beeld achter het geluid aan komt hobbelen, kunnen door de Master Delay box worden opgeheven. De Master delay box is in staat om de digitale datastroom tot 600 milliseconden te vertragen, lang genoeg om zelfs plasma`s of DLP`s die nog op stoom lopen te synchroniseren. Primare zou Primare niet zijn als niet een van de key punten van ontwikkeling de transparantie geweest zou zijn: als de Master Delay bos zijn werk niet hoeft te doen, moet hij onhoorbaar in de signaal zitten. Hierin is Primare met glans geslaagd.

Primare Delay Box

De Master Delay box kan universeel toegepast worden (er zijn maar weinig processors op de markt die een Master Delay hebben), maar er zijn veel mensen met synchronisatie problemen.

Een  afstandbediening en twee voorkeureninstellingen veraangenamen het leven nog verder.

 

Prijs:
Primare Delay Box:  295 euro


 

MERK

EDITORS' CHOICE