NIEUWS

Roberts Radio bij Audio Classics


Redactie HiFi.nl | 25 november 2004 |

(ingezonden mededeling)

Audio Classics heeft de distributie voor Nederland van het legendarische Engels merk Roberts Radio verworven. Roberts Radio is nog nooit eerder buiten het Groot Koninkrijk verkocht.

Harry Roberts richtte in 1932 een Londens bedrijfje op dat de geschiedenis zou ingaan als de producent van de beste draagbare radio’s ooit. Met de steeds maar sneller evoluerende technologie verloor de portabele radio`s veel van zijn glans. Roberts Radio kent echter sinds kort een onverwachte revival met zijn schitterende originele klassieke collectie. Een kleurrijk gamma trendy Engelse retro radio’s die meer en meer exclusieve collectors items worden.

Roberts Radio

Engelse kwaliteit gaat bij het Britse Koninklijke Huis niet onopgemerkt voorbij. Roberts Radio werd drie Royal Warrants toegekend, wat het bedrijf meteen tot dezelfde hoogte verhief als de meest gerenommeerde Engelse topmerken zoals bijvoorbeeld Rolls Royce. Roberts Radio bestaat nu meer dan 70 jaar en draagt nog steeds met trots die koninklijke labels.

De revival collection van Roberts Radio zijn deze waar topdesigners hun logo aan verbinden. Ontwerpers van exclusieve merkenkleding, handtassen, champagne en automerken hebben hun eigen Roberts Radio. Uiteraard in hun kleuren zoals bijvoorbeeld deze Roberts Radio van Jaguar. Het zijn stuk voor stuk limited editions en uiteraard sterk gewaardeerde geschenken en collectors items.

De Radio`s worden in Engeland met de hand gebouwd en worden geleverd in een zeer mooie oud Engelse cadeaux verpakking; in een prachtige doos en tas. Bij elke Radio zit een mooi geschiedenis boekje van Roberts Radio.

Aanvullende informatie:
www.robertsradio.nl
info@robertsradio.nl

 

 


 

EDITORS' CHOICE