NIEUWSPrimare

Primare introduceert SPA21

Redactie HiFi.nl | 22 november 2004 | Primare

(ingezonden mededeling)

Met de komst van de Primare SPA21 completeert Primare haar Home Theater serie. Zoals gebruikelijk bij Primare wederom in een fantastische jas gestoken, en met de bekende bouwkwaliteit.

Primare SPA21 en DVD26

Belangrijker is de eenvoud waarmee de compleze electronica is te bedienen. Net als de SPA20 is de SPA21 weer volledig te programmeren naar je eigen wensen, waarna je `m met een tweetal knoppen kunt bedienen. Het mooie van de SPA21 is dat juist ook op stereo niveau het een echt goede versterker is. De voeding is zodanig dat er voldoende reserves zijn om ook lastiger luidsprekers mee zijn aan te sturen.

De SPA-21 geïntegreerde home-theater versterker volgt de veel geroemde SPA-20 op. Het front van de SPA-20 volgt het uiterlijk dat met de DVD-30 is geïntroduceerd en bij alle nieuwe produkten wordt toegepast. De circuits van de SPA-21 zijn een verdere verfijning van zijn illustere voorganger en dit heeft geresulteerd in onder meer een schoner en opener beeld, meer kracht in het laag en meer energie in het gehele spectrum. Tevens is het nu mogelijk de eindversterkers voor de frontkanalen voor andere kanalen te gebruiken en d.m.v. een pre-out een andere eindversterker (bv. A30.2). te gebruiken voor de frontkanalen.

Om een home-theater compleet te maken moet er nog een bron worden toegevoegd. Dat kan met Primare ook op een prima manier: keuze is er uit een DVD26 dvd-speler, of als je meer zoekt en op een hoger niveau, de DVD30 universele speler. Ook de CD21 zou uiteraard een goede keuze zijn.

Prijzen:
SPA21 (black) 3.000 euro
DVD26 (black) 1.450 euro
DVD30 (black) 2.800 euro
CD21   (black) 1.200 euro

 

MERK

EDITORS' CHOICE