NIEUWSAktyna

Aktyna bij Bissiness

Redactie HiFi.nl | 03 november 2004 | Aktyna

(ingezonden mededeling)

Bissiness heeft de nederlandse vertegenwoordiging op zich genomen van het Aktyna decoupling systeem.

Aktyna , een Belgische fabrikant heeft de ultieme manier gevonden om audio en video producten los te koppelen van hun plek. Het audio wordt door tekender, beter geplaatst en opener. Het “subwoofer” laag krijgt een ongekende strakheid. Daarnaast wordt het video beeld rustiger, contrastrijker en veel prettiger om naar te kijken.

Aktyna dempersAl deze verbeteringen worden bereikt door een optimale manier van ontkoppelen. Deze technologie, het A.R.I.S ( Anti Resonance Interface Systeem) maakt gebruik van 7 hoogwaardige precisie onderdelen, waarbij de onderlinge samenwerking, de synergie, uiteindelijk leidt tot een ongeevenaarde ontkoppeling van de apparaten en luidsprekers.

Alle trillingen  die ontstaan in, en of buiten de set/luidsprekers worden door het A.R.I.S omgezet in warmte. Dus ook alle eigen resonanties, ontstaan in de apparaatkast,. worden als warmte weggevoerd. Het uiteindelijke resultaat is een totale resonantie stilte, een “stress-loze”muziekweergave.

Het plaatsen van de decouplers onder een projector, DVD speler, TFT of Plasma scherm geven de eerder genoemde upgrades voor beeld.

Aktyna dempers

Aktyna wordt geleverd via de vakhandel per 3 (229 euro) of 4 stuks (299 euro)

 

importeur Benelux voor Aktyna is:
HiFi Conseil Prestige
Av des croix du feu 149
1020 Brussels
tel/fax 00 32 22416070
mail: alainluypaert@skynet.be

kontakt voor nederland (s):

Bissiness
Borgercompagnie 194
9631 TM Borgercompagnie
The Netherlands
tel: +31(0) 652 421324
fax: +31(0)84 8350386
mail: info@bissiness.nl
web: www.bissiness.nl


EDITORS' CHOICE