NIEUWSB&W

VAD`04: Ken Ishiwata demonstreert

Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2004 | B&W
(Ingezonden mededeling)

In het weekend van 23, 24 en 25 oktober wordt, de jaarlijks terugkerende, VAD show gehouden in Veldhoven. Marantz heeft daar een ware primeur in de persoon van Ken Ishiwata.

“Ken Ishiwata is waarschijnlijk een van de grootste persoonlijkheden binnen deze industrie”, zo werd hij in 2003 nog beschreven in The British Audio Journal. “Een welbespraakt, stijlvol persoon, hoog gewaardeerd door zowel pers, dealers als publiek.

Ken Ishiwata

Marantz Benelux is trots te mogen aankondigen dat de internationaal befaamde Ken Ishiwata demonstraties zal geven op de publieksdagen, zaterdag 23 en zondag 24 oktober tijdens de VAD show te Veldhoven.

Hij zal een ‘Pure Stereo’ demonstratie geven (in het engels), welke is gebaseerd op producten uit de Marantz Premium Series; waaronder de splinternieuwe TT-15S1 platenspeler, PM-11S1 stereo versterker, en SA-CD speler SA-11S1. Aangedreven door deze set kunt u het geheel beluisteren via de allernieuwste, top of the range, luidsprekers van Mordaunt Short; Performance aangesloten met AudioQuest kabels.

Per sessie zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. Omdat Marantz grote belangstelling verwacht voor deze speciale demonstraties zijn kaartjes te verkrijgen voor publiek. Deze zijn de verkrijgen aan de deur van zaal 81 of zaal 80. Dag en tijd staan op het kaartje gedrukt.

Over Ken Ishiwata

Ken Ishiwata is verbonden aan Marantz Europa, maar is door het jaar heen overal ter wereld te vinden alwaar hij het merk promoot en demonstreert. Daarnaast brengt hij een groot deel van zijn tijd door met het mede ontwikkelen van nieuwe producten en het opwaarderen van proefmodellen. Hij heeft dit verder uitgebouwd door producten uit de Premium Series and Range Series op te waarderen naar zijn persoonlijk hoog niveau en daar zijn handtekening aan te verbinden. Deze producten zullen ook te zien zijn tijdens de VAD show.

MERK

EDITORS' CHOICE