Cambridge phono versterkers

Redactie HiFi.nl | 24 september 2004 | Cambridge Audio
(ingezonden mededeling)

Cambridge Audio beantwoordt aan de hoge eisen van alle audiofielen door twee hoogwaardige phonovoorversterkers op de markt te brengen. Ze bieden een exceptioneel hoge kwaliteit en passen vanzelfsprekend niet alleen uitstekend bij de Cambridge Audio Azurproducten maar zijn ook geschikt voor elke andere hoogwaardige versterker.

De 640 P is geschikt voor zowel MM (Moving Magnet) als MC (Moving Coil) pick-up elementen, de 540 P is uitsluitend voor elementen van het MM type.

Cambridge Audio 540 P en 640 P

Cambridge Audio 540 P en 640 P

Het `instapmodel` is ontworpen op basis van een ontwerptechniek met zo kort mogelijke printbanen. Tevens worden hoogwaardige low noise transistoren gebruikt die normaal gesproken in veel kostbaardere ontwerpen toegepast worden, samen met, voor het RIAA gedeelte, audiofiele condenstoren in combinatie met subsonisch filter voor het verminderen van de storende effecten van rumble etc. De kwaliteit van de nieuwe ontwerpen is vergelijkbaar met voorsterkers die meer dan het drie- of viervoudige kosten.

Beide units zijn voorzien van vergulde ingangsconnectoren en zijn voorzien van een externe voeding om interferentie en brom te elimineren.

De kasten zijn van het schok-absorberende type en evenals alle andere azurmodellen voorzien van massief aluminium frontpanelen.

Prijzen
540 P   79,00 Euro incl. BTW
640 P 135,00 Euro incl. BTW

Meer informatie 
Dimex Reference Audio Equipment
http://www.dimex.nl

MERK

EDITORS' CHOICE