Musical Fidelity X-serie

Redactie HiFi.nl | 22 september 2004 | Musical Fidelity

(ingezonden mededeling)

De X serie van Musical Fidelity breidt zich uit. Naast de geïntegreerde versterkers komen nu ook een voor- en eindversterker beschikbaar in de X-V3 serie...

Musical Fidelity X-serie

Musical Fidelity X-serie

De X serie van Musical Fidelity breidt zich uit. Naast de geïntegreerde versterkers komen nu ook een voor- en eindversterker beschikbaar in de X-V3 serie. De bijzondere prestaties van de X-PreV3 voorversterker en de X-P200 eindversterker zijn gebaseerd op de discreet opgebouwde print lay-out. De combinatie van een schakeling met weinig terugkoppeling en zorgvuldige opbouw, zorgt voor opvallende prestaties. De eigen ruis is extreem laag waardoor details meer dan behouden blijven. Oversturen van de ingangen is vrijwel onmogelijk. Dit bij elkaar staat garant voor een groot dynamisch bereik.

De eindversterker levert met gemak 120+120 watt. Er zijn twee schakelbare ingangen op de eindversterker en dat maakt het gebruik in combinatie met een meerkanaals installatie aantrekkelijk. De X-P200 levert in de mono brug schakeling 260 watt en is dan bijvoorbeeld ook ideaal te gebruiken als middenkanaal versterker in een (top) Home Theater set.

Prijzen:
X-PreV3 €. 1195.00
X-P200 €. 1395.00

Meer informatie via onderstaande link

MERK

EDITORS' CHOICE