NIEUWSB&W

VAD`04: Eurogram primeurs

Redactie HiFi.nl | 21 september 2004 | B&W
(ingezonden mededeling)

Op de komende VAD-show heeft Eurogram weer een paar heuse wereldprimeurs: De spiksplinternieuwe KR VA340, een op de Kronzilla-techniek gebaseerde geïntegreerde, hybride versterker, waarmee topgeluid weer voor een grotere groep consumenten bereikbaar is geworden en de absoluut revolutionaire Harmonic Technology Cyber-interlinks. Analoge, optische interlinks, waarmee een echt “ongehoorde” kwaliteits-verbetering wordt gerealiseerd en waarmee de grenzen van wat mogelijk is, bij kwaliteitsreproductie van geluid, weer behoorlijk naar boven zijn opgeschoven.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Eurogram concentreert zich dit jaar weer geheel op stereoweergave. Met sets van Von Schweikert Audio luidsprekers, KR Audio Electronics versterkers, Harmonic Technology bekabeling, Eera/Helios CD-spelers en de Pluto Audio platenspeler, zullen de mensen van Eurogram ook ditmaal weer proberen om héél dicht bij de realiteit van live-muziek te komen.

Op de show te zien en vooral te horen zijn:

· De VR (Virtual Reality) luidsprekers van Von Schweikert Audio: de VR-1 mini-monitors, de VR-2 minitowers en de VR-4JR & VR7 HSE vloermodellen.
· De Kronzilla MK-II  SingleEnded, Hybride monoblocks, de VT20 Vacuüm Transistor Amp en de nieuwe VA-340 Amp van KR-Audio Electronics.
· De Single-Crystal en de Analog-Fiber bekabeling van Harmonic Technology:
· De Stargate CD-speler met de bijzondere 36bits DA-converter en de CD-1 voorlader (met dezelfde DA-converter)van Helios/Eera.
· De Pluto Audio bestaande uit het loopwerk 12a, de 5a arm en het Pluto One element. Opgesteld op een Pluto Special onderstel met een actieve Vibraplane met de fluisterstille Deense JunAir compressor.
· De P-150 voorversterker van KR Audio Electronics, die alleen doet wat een voorversterker hoort te doen: voorversterken
· De “Rack of Silence”systeemtafels van het Zweedse Solidtech die de apparatuur volledig van elkaar en de ruimte isoleren.
· De “Feet & Cradle of Silence” isolatoren van Solidtech
· Het Hype 5stage netfilter, dat probleemloos afrekent met alle hoog en laagfrequente netvervuiling.

en ... vanzelfsprekend de CD’s en platen van Niko.

Dus ……houdt u van muziek, dan moet u tijdens de VAD-2004 show zeker “even” bij luisterruimte 116 binnenstappen voor een “lifetime experience”.

MERK

EDITORS' CHOICE