NIEUWSB&W

THX in de woonkamer

0 | 12 september 2004 | B&W

THX, die zichzelf de leider noemt op het gebied van technologie, certificering en kwaliteitsgaranties voor de amusementsindustrie, heeft de lancering aangekondigd van het `THX Certified Home Theater` programma voor thuisbioscopen. het `THX Certified Home Theater` programma biedt ontwerpers en uitvoerders de juiste audio- en videospecificaties voor het ontwerp van home theaters. Voor de eerste keer biedt THX huiseigenaren de luxe van het bezitten van een `state-of-the-art` home theater omgeving met een kwaliteitsniveau dat daarvoor was voorbehouden aan professionals uit de filmindustrie.

Door de 20 jaar ervaring van het bedrijf op het gebied van film post-productie, commerciële cinema, studio-ontwerp en consumentenelektronica, biedt het `THX Certified Home Theater` programma een optimale basis voor het beleven van films en andere multi-media. Het programma mag gezien worden als een verlengstuk van de bestaande THX certificering van consumentenelektronica en professionele mix-studio`s.
 
"Home theaters met de `THX Certified Home Theater` plaquette aan de muur zullen gegarandeerd uistekende audio- en video -prestaties leveren," zegt Joseph Lias, de president vam THX Ltd. "Omdat THX superieure kwaliteit representeert, zijn we ervan overtuigd dat het `THX Certified Home Theater` programma zal worden omhelst door zowel de professionele ontwerpers en installateurs als de home theater liefhebbers."
 
Tot de `THX Certified Home Theater` specificaties behoren stricte regels voor kamer-layout en -ontwerp, akoestiek, verlichting, omgevingslawaai en plaatsing en installatie van apparatuur. Om dit nieuwe initiatief op de rails te krijgen, zal THX een samenwerking aangaan met installateurs en ontwerpers, alsmede fabrikanten uit de consumentenelektronica. Het programma biedt dealers en installateurs een topproduct waarmee ze meer marktaandeel kunnen vergaren in de huidige competitieve home theater markt.
 

MERK

EDITORS' CHOICE