NIEUWS

Lourens Fisher Twins LCD/Plasma racks


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2004

(ingezonden mededeling)

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een LCD of plasmascherm, maar houdt het feit dat u deze aan de muur moet hangen u tegen. Heeft u eigenlijk liever een modern, elegant en misschien zelfs verrijdbaar meubel? Dan is er nu de oplossing voor u. Lourens Fisher introduceert de Twins LCD en plasmameubelen.

Lourens Fisher Twins

Uitgevoerd in metaal en veiligheidsglas zijn deze meubelen een sieraad voor uw interieur. Het Twins rack is speciaal ontworpen voor (kleinere) LCD schermen en wordt geleverd met een roestvrijstalen beugel voor uw DVD-speler of satellietontvanger. Het glazen plateau van het Twins rack kan een LCD scherm tot 40 kg dragen. De voet van dit rack is uitgevoerd in 15mm dik veiligheidsglas. Het Twins rack is leverbaar vanaf 475 euro.

Lourens Fisher Twins

Het Twins Plasma rack is speciaal ontworpen om aan nagenoeg ieder plasmascherm plaatst te bieden. Met zijn geïntegreerde kabeldoorvoer, melkglazen plateaus en optionele wielen past dit meubel in ieder interieur. Het meubel is geschikt voor plasmaschermen met een gewicht tot 80 kg. Het Twins plasma rack is verkrijgbaar vanaf 895 euro.

EDITORS' CHOICE