NIEUWS

SEEC met Eichmann Bullet`s


Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2004

(ingezonden mededeling)

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS levert vanaf heden, op vezoek, haar "STAGE ONE" en de "ASC-2 actieve interconnect" met de zogenaamde Eichmann /BULLET pluggen. Deze op zich al meer dan uitstekende kabels krijgen hiermee een belangrijke muzikale opwaardering.

SEEC Int. Audio Systems is officieel gemachtigd, door de australische firma Eichmann, deze delicate BULLET pluggen op haar producten toe te passen.
Dit soort pluggen bestaat inmiddels al enkele jaren en zoals we reeds in de schoolboeken leerden, in veel gevallen is een puntcontact nodig om bepaalde problemen te elimineren. Een dergelijk puntcontact wordt dan ook in de Eichmann BULLET pluggen toegepast. 

Seec met Eichmann BULLET

"Wat in de meeste omstandigheden als goede audio wordt beschouwd is, zonder dat je het beseft,in de meeste gevallen een wat meer electrische effect. Dat komt omdat wij niet beter weten of vaak niet op de hoogte zijn van de andere mogelijkheden. De BULLET plug is één van die andere mogelijkheden. Met het gebruik van BULLET pluggen wordt het meteen duidelijk dat er meer is dan alleen apparatuur. Muziek is op alle punten beter. Natuurlijk is er voor alle pluggen iets te zeggen, maar de Eichmann BULLET`s vormen een zeer muzikale uitzondering. SEEC is zeer gevoelig voor muzikale verbeteringen, met name als het de neutraliteit van een product niet aantast. Dus voor SEEC was deze keuze allerminst moeilijk."

Deze pluggen worden door SEEC, tegen meerprijs, op bestelling alleen aan nieuwe kabels gemonteerd en geleverd.
Eventuele modificatie achteraf is mogelijk, maar is vaak kostbaar en dus niet altijd aan te raden.
 
 
Voor meer informatie: 
SEEC INT. AUDIO SYSTEMS
Langenakker 92
5731 JT   Mierlo
The Netherlands
Tel/Fax: +31 (0)492-663462
Mobile: +31 (0)622544611
seec@iae.nl
www.seecaudio.nl of .com

EDITORS' CHOICE