NIEUWSB&W

HSV agent voor Hitachi

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

HSV (Heijmans Sound & Vision), bekend als importeur van onder andere Focal-JMLab, Thorens en Sugden, is per 1 Augustus j.l. agent geworden van Hitachi. Naast de reeds bestaande agent van Hitach, de firma Sumaco, zal HSV het agentschap voor Noord-Nederland op zich nemen.

Hitachi logoHierdoor ontstaat de situatie dat de vertegenwoordiging van Hitachi boven de lijn Den Haag - Arnhem door HSV verzorgd zal gaan worden en alles beneden deze denkbeeldige lijn door de huidige importeur, Sumaco.

Met deze verdeling zal Hitachi in staat zijn haar dealernetwerk verder uit te bouwen. Hitachi kiest hierbij voor een selectieve distributie en is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij de betere elektronicawinkels.

Hitachi komt eraan!
Met deze slogan zal Hitachi haar omvangrijke programma aan de man brengen. Het huidige leveringsprogramma bestaat uit vier plasmaschermen (32,37,42 en 55 inch), drie LCD schermen (17,22 en 28 inch), twee DVD-camcorders en drie projectoren. Hitachi produceert haar "panels" in samenwerking met het om zijn uitstekende kwaliteit bekend staande merk Fujitsu. Het programma zal binnen afzienbare tijd stevig uitgebreid worden, met name op het gebied van Plasma en LCD schermen. Vooral het 42"plasmascherm zal een ware prijsdoorbraak betekenen op het gebied van plasmaschermen. Ook een DVD-recorder zal binnenkort op de nederlandse markt ge√Įntroduceerd worden.

Hitachi plasma

Service
Ook op het gebied van service zal Hitachi zich laten gelden met een zogenaamde "pickup and return" garantie op plasma en LCD schermen. Mocht er zich, onverhoopt, binnen twee jaar een probleem voordoen met een plasma of LCD scherm, dan wordt deze bij de consument thuis opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. Voor de tussenliggende periode wordt door Hitachi een vergelijkbaar leentoestel bij de consument geplaatst.

Hitachi  projector

Shows
In September zal HSV, tijdens AV Meeting Plaza in Maarssen, een nieuw 42" plasmascherm introduceren.
Consumenten kunnen de producten van Hitachi tijdens de VAD-show in Veldhoven bewonderen.

Hitachi LCD

Over Hitachi
Hitachi Ltd., met haar hoofdkwartier in Japan, is momenteel één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Het bedrijf kent een jaaromzet van 68 miljard dollar en telt wereldwijd 340.000 werknemers. Met het aanstellen van HSV als agent voor noordelijk Nederland wil Hitachi haar marktaandeel in de Benelux vergroten. Innovatie, marketing, gereguleerde distributie en natuurlijk het leveren van kwaliteitsproducten zijn daarbij haar speerpunten.

 

MERK

EDITORS' CHOICE