NIEUWSB&W

PS Audio bij Aspera Audio Systems


Redactie HiFi.nl | 14 juli 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

PS Audio, sedert meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in de high-end audio wereld en bekroond met meerdere, prestigieuze awards, is nu ook beschikbaar voor de Benelux markt.
Aspera Audio Systems, onder meer ook importeur van Usher speakers (België) en Xindak (Benelux) verzorgt de exclusieve distributie van het volledige gamma high-end audio van PS Audio in Nederland, België en Luxemburg.

Stroomgeneratoren
PS Audio is het meest bekend door de Power Plants die sinds jaren furore maken in Azië en de VS.
Bekroond en bejubeld door ‘Stereophile’ (Product of the Year; Editor’s Choice), ‘Soundstage’ (Reviewers Choice for Innovation in Design), ‘Stereotimes’, ‘Audio Revolution’, ‘Audio Revolution and High Fidelity’ en laatst nog een prachtige review in het Duitse ‘Stereo’ (april 2004 – P1000).
Anders dan filters, isolatie transformatoren en niet `gebalanceerde stroomverbeteraars`, zijn de Power Plants echte wisselstroom re-generatoren.  Zij produceren onder alle omstandigheden perfect zuivere wisselstroom, zelfs wanneer de inkomende stroom "clipt" of zwaar gestoord is - iets wat géén filter, power line-conditioner, of gebalanceerde transformator kan doen. Het topmodel, de P1000 is daarbij zelfs `s werelds grootste wisselstroom re-generator die maar liefst 1000 Watt zuivere, geregelde en gebalanceerde stroom produceert.

PS Audio
 
Grootste winstpunten hiervan zijn het terugbrengen van de ‘noise – floor’ tot het absolute nulpunt en dan zijn er ook nog de verschillende Multiwave patronen, zoals tubewave en autowave, die u toelaten om naar eigen smaak te gaan fijn tunen. Ook aardingsproblemen behoren met de P1000 definitief tot het verleden.
Vanaf de P500 zijn alle Power Plants uitgerust met Multiwave, een gepatenteerde techniek waarbij de frequentie van de golflengte kan ingesteld worden tussen de 50 en de 100 Hertz. Ook het voltage is perfect regelbaar, met stappen van 2 Volt. Dit betekent klankmatig een nog natuurlijker geluid en een breder en dieper stereobeeld, maar zonder dat aan het originele karakter van de aangesloten apparatuur iets verandert. Welke top-apparatuur u ook bezit, de Powerplants halen er het beste uit, misschien zelfs meer dan u voor mogelijk hield!

Netvoedingskabels
PS Audio biedt ook een volledig gamma netvoedingskabels van superieure kwaliteit. Vooral de xStream Statement kabels zijn wereldwijd geliefd om hun neutrale karakter en hun perfecte afscherming.

PS Audio
 
De xStream series stroomkabels is géén voortborduren op bestaande ontwerpen, maar een volledig nieuwe klasse van stroomgeleiders. Van de connectoren, via de geleiders en de buitenmantel, tot de geometrie van de kabel zelf; elk facet van deze stroomkabels vertegenwoordigt nieuw denken, nieuwe technologie, kortom een nieuwe era in de kunst van de stroomtoevoer.


Naast de Power Plants en de netvoedingskabels biedt PS Audio een volledige lijn voor- en eindversterkers, luidsprekerkabels en interlinks.

 

Voor meer informatie betreffende PS Audio:
http://www.psaudio.nl 
http://www.psaudio.be

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »