NIEUWSB&W

Maak kans op Spectral stands twv 628 euro

Redactie HiFi.nl | 17 juli 2004 | B&W

Goede audio-stands en meubels zijn een essentiële schakel in iedere HiFi installatie. Daarom dat u in de Juli prijsvraag van HiFi.nl kans maakt op de SPECTRAL LS-600AL luidsprekerstands en C-601AL centerspeaker stand. Deze set vertegenwoordigt een totale waarde van 628 euro!

De SPECTRAL LS-600AL en C-601AL...

Wie graag vorm met functie combineert kan niet om SPECTRAL heen. Het omvangrijke aanbod van SPECTRAL is nog groter dan het lijkt in de catalogus.

Spectral stands

De LS600-AL stand is uitgevoerd in helder hardglas en aluminium. De glazen grondplaat staat op vier verstelbare korte spikes. Meegeleverd zijn onderlegplaatjes die bruikbaar zijn op vloerbedekking of op een harde ondergrond om beschadigingen voorkomen. Op de glazen plaat komen twee aluminium buizen die de drager vormen voor de bovenplaat. Door de buizen loopt een draadeind (lang schroefdraad) waarmee de constructie zijn stijfheid krijgt. De achterste buis heeft openingen waar de luidsprekerkabel doorheen gevoerd kan worden. De bovenplaat houdt rekening met de moderne bouwwijze van luidsprekers, dat wil zeggen smal, niet te hoog en diep naar achteren. Maar ook daar kan SPECTRAL aanpassingen doen voor specifieke speakers. Op de bovenplaat plastic dopjes waar de speaker op staat.

De buizen zijn te vullen met droog zand. SPECTRAL heeft een elegante oplossing bedacht daarvoor, rekening houdende met de constructie. Om het draadeind breng je een PE-zak aan waar het zand in kan lopen. Daarover heen schuift de buis en de eventuele bekabeling en dan zet je e.e.a. vast. Het zand dempt eventuele resonanties en maakt de stand bovendien zwaarder wat de kans op omstoten vermindert. Door het glas is niet geboord. Alle verlijmingen zijn een vorm van High Tech UV-verlijmings-techniek. Enorm sterk en duurzaam. De bodemplaat meet 300 x 400 mm, de bovenplaat 170 x 280 mm en de totale standhoogte is 60 mm. De afwerking staat op zeldzaam hoog niveau.


Klik hier voor de prijsvraag

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE