NIEUWSReference 3A

Reference 3A Dulcet


Redactie HiFi.nl | 25 juni 2004 | Reference 3A

(ingezonden mededeling)

De Canadese fabrikant van de legendarische Reference 3A luidsprekers heeft onlangs een nieuw, klein, model op de markt gebracht, de Dulcet.

Reference 3A DulcetImporteur audiolijn voert de Dulcet nu naast de bestaande Reference 3A modellen MM De Capo-i, de Royal Virtuoso en de L’Integral Nouveau.

De Dulcet is een kleine luidspreker: 30 cm hoog en 19 cm breed. Om niet te moeten inleveren op het gebied van dynamiek en laagweergave zijn alle bekende ontwerpparameters kritisch tegen het licht gehouden en is uiteindelijk een nieuwe, 4,5 inch woofer ontwikkeld, resulterend in een onvoorstelbaar stevig, evenwichtig, fundament. De woofer wordt, in Reference 3A traditie, direct aan de versterker gekoppeld, de tweeter via een eenvoudig filter.

Specificaties: rendement 87 dB/1Watt /1 m, frequentiebereik 48-20.000 Hz +/- 3 dB, gewicht 7 kg. Deze kleine speaker ziet er erg aantrekkelijk uit vanwege de perfecte afwerking in rood esdoorn (maple). De naam is goed gekozen, want volgens de dikke Webster staat “dulcet” voor “pleasing to the ear”.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

 

Prijs:
Dulcet       2330 euro per paar

Importeur:
Audiolijn
Heesch
tel. 0412-453706 / 06-10594925
Website: www.audiolijn.nl
E-mail: info@audiolijn.nl

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »