NIEUWSLinn

Verkoopaktie bij Linn

Redactie HiFi.nl | 17 juni 2004 | Linn

(ingezonden mededeling)

Linn pakt deze zomer uit met twee die bovendien te combineren zijn. Allereerst kunt u uw systeem verbeteren door middel van actieve versterking. Tot 31 oktober 2004 kunnen Linn klanten hun systemen actief maken tegen sterk gereduceerde prijzen.

Klanten die een LK140, 2250 of 5125 eindversterker aanschaffen, ontvangen de AKTIV cards gratis. Schaft u een LK85 aan, dan krijgt u de AKTIV cards voor de helft van de prijs.
Voor klanten die een KLIMAX 500 solo of een KLIMAX Chakra 500 Twin aanschaffen, is het mogelijk om hun systeem actief te maken door gebruik van een KLIMAX Tunebox, die tijdens de actieperiode ook voor de helft van de prijs van eigenaar wisselt.

Linn Ninka

Bij Linn AKTIV systemen wordt iedere drive unit in de luidspreker apart en onafhankelijk van de andere units aangestuurd door een eigen versterker middels een actieve ‘crossover’. De drive unit en de versterker zijn direct op elkaar aangesloten en hierdoor gaat er geen (muzikale) informatie verloren in het systeem.

Zelfs minder krachtige versterkers in een actief systeem kunnen het geluid preciezer weergeven omdat zij tot 10 keer zoveel kracht afgeven aan de verschillende drive units dan de grootste eindversterker kan middels een passieve ‘crossover’. En, hoe beter de kwaliteit van de eindversterkers, hoe beter het geluid.

Maar, dat is nog niet alles want Linn heeft naast deze actie ook nog een aanbieding met de nieuwe UNIDISK SC in combinatie met de 5125 eindversterker. Tot 31 oktober is de prijs geen 7.755 euro maar 6.664 euro. En, dit voordeel loopt verder op indien u deze aanbieding combineert met de AKTIV actie.

MERK

EDITORS' CHOICE