NIEUWSInFocus

Infocus Screenplay 777


Redactie HiFi.nl | 17 juni 2004 | InFocus

(ingezonden mededeling)

Met de nieuwe InFocus ScreenPlay 777 kunnen bezoekers van kleine theaters nu genieten van ongeëvenaard helder digitaal beeld, scherpe kleuren en contrast. De ScreenPlay 777 heeft een uniek gestroomlijnd trendy design, is een lust voor het oog en maakt de thuisbioscoop echt compleet. De ScreenPlay 777 is de ideale projector voor kleine theaters.

Infocus Screenplay 777

Door het gebruik van de drie-chip technologie biedt de InFocus ScreenPlay 777 met 3 Mustang HD2 DMD`s van Texas Instruments echte 720p hoge resolutie en projecteert 2000 lumen lichtopbrengst, geoptimaliseerd voor video en met een contrast ratio van 3000:1 voor het perfecte beeld. Om het gebruiksgemak te optimaliseren is de InFocus ScreenPlay 777 met zes verschillende lenzen leverbaar. Hierdoor kan de ScreenPlay 777 beelden tot 4,5 meter groot projecteren vanaf een afstand van 3 tot 25 meter van het scherm. Daarnaast biedt de projector een gemotoriseerde functie voor horizontale en verticale lens shift, een power zoom en focus om elke installatie eenvoudig te maken.

De InFocus Screenplay 777 is vanaf juni verkrijgbaar via de InFocus partners voor EUR 29,999 incl. BTW. Meer informatie is te vinden op http://www.infocus.com

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »