NIEUWSDreamvision

DreamVision DreamWeaver Plus


Redactie HiFi.nl | 16 juni 2004 | Dreamvision

(ingezonden mededeling)

Tilburg, 15 Juni 2004 - DreamVision introduceert de DreamWeaver Plus, een doorontwikkeling op de originele DreamWeaver, maar nu weer helemaal “up-to-date”  met de allerlaatste technieken op projectorgebied. Hiermee is en blijft de DreamWeaver de beste keus voor iedereen die het beste wil halen uit zijn Home Cinema.

DreamVision DreamWeaver Plus

De DreamWeaver Plus heeft dan ook zeer indrukwekkende specificaties. Hierbij volgt een overzicht van de belangrijkste kenmerken;

 • Mustang HD2+ (1280 x 720) DLP™ chip van Texas Instruments.
  Door gebruik te maken van deze nieuwe chip is de DreamWeaver Plus in staat om een nog hogere contrast ratio en helderheid te verkrijgen, met als resultaat dat de DreamWeaver Plus de meest heldere en contrastrijke DLP projector ooit is.
 • Nieuwe Faroudja DCDi FLI2310
  Met zijn nieuwe 3:2 naar 2:2 pulldown conversie circuit, maakt de FLI2310 het kijken naar DVD een echte bioscoop ervaring.
 • Nieuw 5x, 7 segment kleurenwiel
  Met zijn op vijfvoudige snelheid werkende 7-segments kleurenwiel elimineert de DreamWeaver Plus het regenboogeffect nagenoeg helemaal. Ten opzichte van het 6-segments kleurenwiel, biedt het nieuwe 7-segments kleurenwiel (met een extra donkergroen segment) een verbeterde diepte en betere detaillering in donkere scènes, resulterend in een CRT klasse projectie.
 • 1200 Lumen met een contrast ratio van 2300:1
  Deze waarden zorgen voor een echte zwartweergave en een ongelooflijke weergave van grijswaarden.
 • Nieuwe Carl Zeiss 35mm lens met schroefdraad
  Om installatie te vergemakkelijken is er een 72mm standaard lens om projectie op kleinere schermen mogelijk te maken of om een kleurenfilter toe te passen.
 • Stijlvol ontwerp
  Zoals alle modellen uit DreamWeaver serie is ook de Plus verkrijgbaar in drie kleuren; wit, zwart en zilver. Bij deze fraaie vormgeving, waarbij plafondmontage mogelijk is, kunnen kabels eenvoudig en onopvallend worden weggewerkt.
 • Video Compatibiliteit
  De DreamWeaver Plus biedt de meest uitgebreide compatibiliteit ooit in een single chip DreamVision projector en is geschikt voor nagenoeg alle populaire video formaten.
 • 6500K white point
  De Dreamweaver Plus hanteert standaard een 6500K “White Point”. Degene die een alternatieve white point in wil stellen, kan kiezen voor 7500K of 9300K.

Dream Vision Dreamweaver


Prijzen:
DreamWeaver Plus    7990 euro

Leverbaarheid:
Vanaf Juni 2004

 

 

  

 

 

 


 

EDITORS' CHOICE