NIEUWSMission

Nieuw: Mission Elegante

Redactie HiFi.nl | 11 juni 2004 | Mission

(ingezonden mededeling)

Mission is zich zeer bewust van het belang van goede geluidsweergave in home entertainment en van de steeds belangrijkere rol die muziek en films speelt in ons hedendaagse leven.De huidige luisteraars verwachten niet alleen een perfecte weergave van luidsprekers, zij wensen ook een styling die aansluit bij hun interieur.

Mission EleganteDe  nieuwste Mission Elegante serie bestaat uit drie unieke hoogwaardige luidspreker systemen die een bijzondere uiterlijke schoonheid hebben en akoestisch dusdanig gebouwd zijn dat er een uitzonderlijk hoogwaardige geluidsweergave wordt bereikt. Elk systeem werd zo ontworpen, dat er zowel bij een multi-channel configuratie, als bij twee kanaals stereo, bij gebruik van DVD, SACD en CD zeer goede resultaten bereikt worden.

Mission’s referentie luidspreker, de  Pilastro met haar vloeiende ronde vormen en gracieuze uitstraling, heeft bij het ontwerpen grote invloed gehad op het uiterlijk van de elegante luidsprekers. Zij hebben onder meer dezelfde gestroomlijnde vorm gekregen hetgeen resulteert in een beter afstraalgedrag.
Door 7 laklagen antraciet hoogglans krijgen de luisprekers een zeer luxueuze uitstraling en maken daarmee elk interieur compleet.

Mission Elegante

Alle 3 elegante systemen (e80, e82 en e83) zijn leverbaar in een 5.1 of 6.1 home theater configuratie. Verder bestaat de mogelijkheid om uit te breiden door toevoeging van extra kanalen.
Bij het samenvoegen  van deze zes zeer stijlvol ontworpen luidsprekers, compleet met krachtige subwoofer, zal elk daaruit samengestelde set u moeiteloos de sensatie, emotie en ontroering brengen die u kunt ondergaan met de laatste CD,DVD,DVD-Audio en SACD releases.  
De Mission  elegante systemen brengen u het ultieme in kwaliteitsweergave én design en zijn dan ook bestemd voor luisteraars die onze passie voor geluid delen.

 

Prijzen:

 Mission e80  548 euro per stuk
 Mission e81  748 euro per stuk
 Mission e82  1498 euro per stuk
 Mission e83  1798 euro per stuk
 Mission e8C center  898 euro
 Mission eAS1 subwoofer  1248 euro
 Mission eAS2 subwoofer  2148 euro
 Mission e8 stand  398 euro per stuk
 Mission e81 stand  398 euro per set

MERK

EDITORS' CHOICE