NIEUWSJVC

JVC DVD-fabriek


Redactie HiFi.nl | 07 juni 2004 | JVC

(ingezonden mededeling)

Met het toevoegen van een grote harddisk (80 of 160Gb) aan twee slimme dvd-recorders van JVC is een ware -DVD fabriek-  ontstaan.  De opnameduur is met 270 uur goed voor eindeloos kijkplezier. Gelijktijdig opnemen en weergeven is mogelijk en een camcorder, digitaal of analoog, kan ook worden aangesloten.

JVC DR-MH20

De mooiste momenten op een dvd-schijfje bewaren is hierna een fluitje van een cent. Het fabriceren van archief- dvd’s kan tot op 32-voudige -turbospeed- geschieden. De ‘Bitrate optimizer’ en de variabele bitrate garanderen een ongekende dvd-kwaliteit. Klinkt technisch, maar is het niet. JVC pakt de zaken creatief aan en toont zijn veelzijdige dvd-recorder duo met ware -DVD Factory- aspiraties.

Snel nog even een lege tape of dvd zoeken voor een programma wat je beslist niet wil missen is overbodig. Na, of zelfs tijdens de opname die gewoon doorloopt, surf je als een echte tijdreiziger door het verleden en bekijk je uitsluitend wat je echt interesseert. Zelfs een ongelegen telefoontje of plotseling bezoek tijdens het bekijken van je favoriete, op dat moment uitgezonden serie zal de pret niet drukken. Een persoonlijk DVD-bewaarexemplaar met je favoriete programma, ontdaan van commercials, fabriceer je hierna eenvoudig zelf en desgewenst op 32-voudige snelheid. Met de dvd-r versie heb je bovendien de zekerheid dat je hem ook op gewone dvd-spelers perfect kunt afspelen. Wegschrijven op DVD-RW of DVD-RAM is ook mogelijk. Voor de technici; dankzij de professionele ‘Bitrateoptimizer’ die afhankelijk van snelle of langzame beeldinhoud hogere of lagere bitrate toekent wordt een ongekende dvd-kwaliteit bereikt. Het Nederlandstalige menu en een  navigatiesysteem staan garant voor optimale gebruiksvriendelijkheid. De DVD Factory is een feit.


Advies verkoopprijzen:

 DR-M10 (zonder harddisk)  549 euro (zilver of zwart)
 DR-MH20 (80Gb)  999 euro
 DR-MH30 (160Gb)  1199 euro 


 

EDITORS' CHOICE